16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialSucces uriaş pentru Simona Halep

Succes uriaş pentru Simona Halep

Constănţeanca a reuşit să o elimine pe favorita numărul şase a ultimului turneu de Mare Şlem al anului, chinezoaica Na Li.

A doua zi la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, a adus şi una din cele mai mari surprize ale competiţiei. Constănţeanca Simona Halep a reuşit victoria carierei, impunându-se în faţa chinezoaicei Na Li, nimeni alta decât câştigătoarea din 2011 de la Wimbledon şi finalista de la Australian Open, tot în acest an.

Cu un joc precis din spatele terenului, Halep a făcut un joc de regularitate şi a aşteptat greşelile adversarei, care au venit şi au făcut diferenţa. Constănţeanca, numită de site-ul oficial WTA cea mai bine clasată adolescentă în ierarhia mondială, a învins-o pe Na Li, favorita a şasea a competiţiei, cu scorul de 6-2, 7-5, după un pic mai mult de o oră şi jumătate de joc.

„Am reuşit să o înving acum două săptămâni pe Svetlana Kuznetsova (nr. 16 WTA), iar la Wimbledon am făcut un joc bun împotriva Serenei Williams, dar meciul cu Na Li a fost cel mai bun al carierei mele. Am avut emoţii mari înaintea întâlnirii pentru că nu este uşor să joci împotriva unei câştigătoare de Grand Şlem. Am intrat însă pe teren să mă bucur de acest meci şi am simţit fiecare minge în parte. Am încercat să joc cel mai bun tenis al meu şi iată că am reuşit să obţin victoria”, a spus Halep la finalul partidei. Pentru accederea în turul secund al competiţiei de la New York, Simona Halep va primi din partea organizatorilor un cec în valoare de 31 de mii de dolari şi 45 de puncte WTA.

Tot în cea de-a doua zi de la US Open s-a înregistrat şi un alt succes constănţean. Horia -Tecău, alături de Robert Lindstedt, a reuşit să se califice în turul secund, după ce a trecut de dublul reprezentant al gazdelor, Klahn Bradley/Martin David, cu un -dublu 6-4.

Cele mai citite

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă