11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. SUA: Atac armat la un tribunal din Michigan. Trei...

FOTO + VIDEO. SUA: Atac armat la un tribunal din Michigan. Trei persoane au murit

Trei persoane au murit și o altă persoană a fost rănită, luni, într-un atac armat care a avut loc la un tribunal din orașul St.Joseph, situat în sud-vestul statului Michigan, potrivit agențiilor Reuters și AFP, citate de Agerpres.

Potrivit șerifului comiatului Berrien, Paul Bailey, printre persoanele decedate se află și atacatorul. Cele două victime sunt executori judecătoreşti, a declarat ABC 13, citând un angajat al serviciilor procurorului comitatului Berrien. 

Atacatorul ar fi fost un bărbat care era transferat la o închisoare. El ar fi pus mâna pe arma unui poliţist şi ar fi început să tragă, a relatat filiala locală a canalului ABC News.

„MSP (Poliţia Statului Michigan) a securizat zona din jurul tribunalului comitatului Berrien şi a început investigaţia asupra acestui incident armat care a avut loc în această după-amiază”, a anunţat pe Twitter guvernatorul Rick Snyder. 
    

Anterior agenţia Reuters, citând canalele NBC şi CNN, a anunţat că mai multe persoane au fost împuşcate, inclusiv un poliţist, în faţa tribunalului comitatului Berrien din oraşul St. Joseph, în sud-vestul statului Michigan.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă