14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialStoichiţă denunţă „terfelirea“ publică a lui Gigi Becali: „Sunt dezgustat de ce...

Stoichiţă denunţă „terfelirea“ publică a lui Gigi Becali: „Sunt dezgustat de ce se întâmplă“

Fostul antrenor al Stelei Mihai Stoichiţă îşi exprimă regretul faţă de arestarea lui Gigi Becali, condamnat, luni, la trei ani de închisoare cu executare.

Tehnicianul „roş-albaştrilor” din returul sezonului trecut al Ligii 1 susţine că este alături moral de patronul echipei din Ghencea şi este dezgustat de linşajul mediatic la care acesta a fost supus după pronunţarea pedepsei penale împotriva sa.

„Îmi pare foarte rău pentru ce i s-a întâmplat lui Gigi. Într-un mod discret şi civilizat sunt alături de el, dar mai mult decât atât nu pot face; nu sunt eu în măsură să comentez o decizie a justiţiei. În primul şi în primul rând trebuie respectată durerea familiei lui.

Mă uitam la fel de fel de specialişti pe la talk-showuri care îşi exprimă părerea în orice domeniu. Nu mai zic nimic că mi-e şi scârbă… Sunt nişte farisei, pentru că în sinea lor se bucură că Gigi a păţit aşa ceva. Sunt total dezgustat de ce se întâmplă“, a declarat Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Execuţii în direct“.

Steaua şi-a adjudecat, spre finele sezonului curent, titlul cu numărul 24 din istorie, dar, în contextul arestării lui Gigi Becali, fostul antrenor al echipei crede că întreaga suflare stelistă trebuie să celebreze cu decenţă câştigarea campionatului.

„Titlul este o sărbătoare pentru cei care ţinem cu Steaua, dar într-un astfel de moment, când patronul echipei este într-o asemenea situaţie, bucuria trebuie să fie extrem de decentă. Becali a ţinut Steaua în viaţă şi acum este adulat pentru ce a făcut acolo. A fost un om inspirat, în ultimii ani a luat cei mai buni tineri din România. Nu din întâmplare mulţi dintre ei sunt şi jucătorii echipei naţionale“, a mai adăugat Stoichiţă.

Cele mai citite

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...
Ultima oră
Pe aceeași temă