19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSteaua Bucureşti s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa

Steaua Bucureşti s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, cu scorul general de 3-1, formaţia slovacă Spartak Trnava, în turul trei preliminar al competiţiei, potrivit Mediafax.

 

În manşa retur, disputată la Trnava, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0 (1-0) prin golurile reuşite Adi Rocha, în minutul 8, Raul Rusescu, în minutul 76, şi Nikolici, în minutul ’84.

În tur, slovacii câştigaseră partida de pe Arena Naţională, scor 1-0.

Steaua a deschis scorul în minutul 8, când Raul Rusescu a centrat în faţa porţii, iar Adi Rocha a reluat cu latul din trei metri în poarta apărată de Filipko.

Raul Rusescu a majorat avantajul Stelei în minutul 76, după ce a reluat cu o lovitură de cap din şase metri, o centrare venită din corner de pe partea stângă de la Bourceanu.

În minutul 84, scorul a devenit 3-0 în favoarea formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, după ce Paul Pârvulescu a centrat de pe stânga, iar Stefan Nikolici a reluat cu o lovitură de cap din şase metri pe lângă Filipko.

Spartak Trnava: Filipko – Stozicky, Janecka, Cvirik (Tomacek ’25), Hanzel – Gross, Karhan – Sabo, Carnota (Mikinici ’82), Bicak (Koubsky ’88) – Mikovici. Antrenor: Pavel Hoftych.

Steaua Bucureşti: Stanca – Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Pârvulescu – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Rusescu (T. Bălan ’89), Fl. Costea (Latovlevici ’80) – Adi Rocha (Nikolici ’60). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Ucraina, avându-l la centru pe Evgheni Aranovski, ajutat la cele două linii de Evgheni Halamendik şi Oleg Plujnik, în timp ce Anatoli Jabcenko a fost rezervă.

Cartonaşe galbene: Hanzel ’45+2, Tomacek ’55, Mikovici ’79, Sabo ’89 / Georgievski ’45+2, Fl. Costea ’61, Bourceanu ’74.

În minutul 79, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost trimis în tribună pentru proteste. De asemenea, antrenorul Pavel Hoftych nu a terminat nici el meciul pe banca tehnică a slovacilor.

Tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii Europa va avea loc, vineri, de la ora 14.30.

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă