18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialSportivii români prezenţi la Soci stau prost la impresia artistică

Sportivii români prezenţi la Soci stau prost la impresia artistică

Delegatia românească de la Soci nu  a punctat până acum nici la capitolul sportiv si nici la imagine.

Portalul american Bleacher Report a analizat costumele tuturor celor 90 de tari participante la Jocurile Olimpice de la Soci, iar România a primit critici dure.

“România a mers pe costume de culoare neagra si caciuli albe, iar apoi a incercat sa aduca un strop de culoare fluturand mai multe steaguri. Ne pare rau, nu merge asa, România! Ori incorporati culorile in look-ul vostru, ori nu mai faceti nimic”, a comentat portalul american, citat de ziare.com.

Pentru aparitia de la Soci, România a primit calificativul “B”. Deocamdata, Comitetul Olimpic Român nu a explicat motivul pentru care sportivii romani prezenti la olimpiada de iarna au fost astfel imbracati.

In schimb, Republica Moldova a primit “A” si a fost laudata pentru costumul de culoare albastra cu alb, purtat de singurul sportiv prezent. “Probabil si l-a ales singur”, remarca americanii.

Conform portalului american cele mai bine imbracate delegatii au fost cea a Germaniei si cea a tarii gazda, Rusia.

Premierul român, Victor Viorel Ponta, si sotia sa, Daciana, prezenti la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, au purtat la ceremonie gecile negre ale sportivilor romani, nepunctand nici ei, prin urmare, la capitolul “impresie artistica”.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă: Ziua Victoriei este 8 mai, ca în NATO, nu 9 mai, ca în Rusia

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj dedicat Zilei Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial, mesaj în care subliniază...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă