21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialSony lansează VAIO Duo 13, cel mai versatil Ultrabook VAIO

Sony lansează VAIO Duo 13, cel mai versatil Ultrabook VAIO

• Design-ul Surf Slider™ facilitează trecerea de la touch screen la tastatură

• Capturează, editează şi distribuie fotografii sau documente cu ajutorul camerei de 8 megapixeli cu tehnologie Exmor RS™ for PC şi al stylus-ului digital

• Conectivitatea LTE îl face la fel de versatil precum un smartphone, iar tehnologia always-on îl păstrează întotdeauna actualizat, chiar şi în standby

VAIO Duo 13, ultrabook-ul hibrid subţire şi uşor de la Sony, cu un ecran ce măsoară 13.3” (33,7cm), permite dezvoltarea ideilor noi, oriunde şi oricând.

Vrei să scrii, să tastezi sau ambele? Tu alegi! VAIO® Duo 13 dispune de designul unic Surf Slider™, care facilitează trecerea rapidă de la modul tabletă la cel cu tastatură, în funcţie de stilul de lucru preferat. Foloseşte touch screen-ul şi stylus-ul digital sensibil la presiune pentru a desena, pentru a scrie de mână notiţe sau schiţe. Design-ul hibrid permite trecerea rapidă la modul clasic de lucru cu tastatură, pentru a crea documente şi prezentări personalizate.

Pentru a-ţi creşte productivitatea, e suficient să detaşezi stylus-ul digital din locul său şi să porneşti astfel automat aplicaţia ”Note Anytime for VAIO” pentru a lua rapid notiţe. În plus, funcţia de recunoaştere facială a camerei frontale elimină timpul necesar introducerii unei parole clasice.

O cameră foto de 8 megapixeli, cu auto-focus şi senzor Exmor RS™ pentru PC, este aşezată pe spatele ecranului VAIO® Duo 13. Aplicaţia ”CamScanner” te ajută să fotografiezi uşor documente printate, notiţe de pe tablă sau chiar prezentări proiectate pe perete. Această aplicaţie corectează automat imaginea înregistrată pentru o încadrare corectă, îndreptând colţurile şi corectând perspectiva. Opţiunea ”Optical Character Recognition” ajută apoi la recunoaşterea cuvintelor din imaginile textelor scanate, făcând imaginea indexabilă pentru căutări ulterioare*. Exportă imaginea către ‘Note Anytime for VAIO’ şi adaugă notiţe şi comentarii pentru a le putea edita cu ajutorul stylus-ului digital.

Tehnologiile TRILUMINOS® Display for mobile şi X-Reality™ redau imagini şi videoclipuri mai clare şi mai bune pe ecranul luminos cu unghi larg de redare, Full HD LED. Ecranul TRILUMINOS® Display for mobile extinde paleta de culori vii, realiste, în nuanţe naturale, indiferent de scena surprinsă. Tehnologia X-Reality™ analizează fiecare imagine şi înlocuieşte pixelii absenţi, optimizând claritatea videoclipurilor.

Cele două tehnologii fuzionează perfect cu modul ClearAudio+, oferind experienţă audio-vizuală completă. ClearAudio+, tehnologia dezvoltată de Sony, redă un sunet clar şi precis, pentru o gamă largă de scenarii.

VAIO® Duo 13 reprezintă echilibrul perfect între autonomie şi performanţă. Astfel, vei fi mereu conectat cu clienţii, colegii şi prietenii cât eşti în deplasare. Cu tehnologiile de mare viteză 3G şi LTE** e uşor să-ţi verifici e-mailul sau să participi la videoconferinţe, chiar dacă nu ai la dispozitiţie o reţea Wi-Fi.

VAIO® Duo 13 are o durată de viaţă a bateriei de până la 15 ore3, cea mai mare autonomie comparativ cu orice alt ultrabook. Cu tehnologia inovatoare de standby care se activează printr-o simplă apăsare de buton şi dispozitivul intră în modul “Sleep”, rămânând însă conectat la Internet astfel încât să poţi primi în continuare notificări din social media sau email-uri noi. În mai puţin de o secundă, VAIO® Duo 13 revine la modul “Active”.

Dacă îţi doreşti o conexiune wireless în timp ce te afli în camera de hotel sau când lucrezi în afara biroului, VAIO® Duo 13 vine la pachet cu un router wireless cu alimentare de la încărcător, care îţi permite stabilirea unei conexiuni WiFi oriunde. Astfel îţi creezi instantaneu propria reţea Wi-Fi la care poţi conecta simultan până la cinci smartphone-uri sau tablete.

VAIO Duo 13: Specificaţii tehnice

Modele SVD1321Z9E şi SVD1321L2E
Procesor Intel® Core™ i7-4500U pentru SVD1321Z9E
Intel® Core™ i5-4200U pentru SVD1321L2E
Sistem de operare Windows 8 Pro pentru SVD1321Z9E
Windows 8 pentru SVD1321L2E
Memorie 8GB LPDDR3 1600MHz SDRAM pentru SVD1321Z9E
4GB LPDDR3 1600MHz SDRAM pentru SVD1321L2E
Capacitate de stocare 256GB SSD pentru SVD1321Z9E
128GB SSD pentru SVD1321L2E
Ecran (ambele modele) 33.7cm (13.3”) TRILUMINOS Display;
Full HD (1920×1080) cu format larg (16:9) touchscreen capacitiv
Grafică (ambele modele) Intel® HD Graphics 4400
Altele (ambele modele) WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth® Ver. 4.0 + HS; USB 3.0 (x1), USB 3.0 cu încărcare prin USB (x1); HDMI out; Memory Stick Duo/SD slot memorie ; boxe;Cameră foto spate de 8 Megapixeli şi Auto-Focus asigurat de senzorul ‘ExmorRS pentru PC’; Camera frontală Full-HD cu senzor ‘Exmor R pentru PC’ (2.07 megapixeli); Mobile Broadband Module (LTE or HSPA+, UMTS, EDGE/GPRS); Senzori (NFC, GPS, Accelerometer, Gyro, Digital Compass); stylus digital; adaptor HDMI şi VGA; adaptor AC cu funcţie Ethernet pentru router Wi-Fi
Dimensiuni DxHxW Aprox. 330 mm x 19.5 mm x 210 mm
Greutate (ambele modele) Aprox. 1,35kg (cu bateria standard)

Cele mai citite

Cătălin Drulă, atac dur la adresa unor politicieni: “Au dat drumul la hoție”

Cătălin Drulă și-a exprimat nemulțumirea sa față de faptul că președintele Klaus Iohannis și liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, ar...

CSA Steaua, campioană naţională la polo feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat din punct de vedere matematic al şaptelea său titlu de campioană naţională la polo pe apă feminin, după ce...

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă