20.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialSenatorul PSD Miron Mitrea implicat într-un accident în Bucureşti, o persoană a...

Senatorul PSD Miron Mitrea implicat într-un accident în Bucureşti, o persoană a fost rănită

Senatorul PSD Miron Mitrea a fost implicat, marţi, într-un accident rutier în Bucureşti, un bărbat fiind rănit, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Un bărbat cu fractură de antebraţ a fost adus, marţi după-amiaza, la Spitalul Floreasca din Bucureşti de o ambulanţă Biomedica, imediat venind şi senatorul PSD Miron Mitrea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Accidentul a survenit plecării autoturismului condus de Miron Mitrea, în zona Bulevardului Ion Mihalache, din sectorul 1 al Capitalei.

Persoana s-a dezechilibrat, iar în cădere şi-a fracturat antebraţul, potrivit primelor informaţii.

După accident, înregistrat în jurul orei 15.00, Mitrea a fost supus unui testalcool de poliţiştii rutieri, rezultatul fiind negativ.

Cercetările în acest caz vor fi preluate de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, având în vedere calitatea de senator a lui Miron Mitrea.

Cercetarea la faţa locului este realizată de Poliţia Rutieră, a declarat purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Andrei Codău, care a precizat că dosarul va fi predat Parchetului ICCJ.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că un bărbat cu fractură de antebraţ a fost adus de o ambulanţă Biomedica, iar la scurt timp a apărut senatorul.

Victima a fost internată la secţia de ortopedie a spitalului.

 

Cele mai citite

În 2023, Lidl România a plătit la bugetul de stat peste 2,2 miliarde de lei, o sumă de 2 ori mai mare decât profitul...

Companiile Lidl din România (Lidl Discount SRL, Lidl România SCS, Lidl România SRL și Lidl Imobiliare România Management SCS) au încheiat anul calendaristic 2023...

Informații utile despre pardoseli epoxidice: aplicabilitate, avantaje, montaj

Cauți o podea rezistentă, aspectuoasă și versatilă, pe care să o folosești cu succes pentru...

„Poarta Eroilor”, construită pentru valorificarea și promovarea patrimoniului cultural

În ultimii 4 ani, comunitatea Sectorului 4 a implementat proiecte de regenerare urbană a spațiilor publice, utilizând fonduri nerambursabile, atât guvernamentale, cât și accesate...
Ultima oră
Pe aceeași temă