9.5 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Fiul senatorului Agrigoroaei, bătut în centrul Iaşiului. Tatăl său nu mai...

UPDATE. Fiul senatorului Agrigoroaei, bătut în centrul Iaşiului. Tatăl său nu mai poate intra în curtea casei. Vandam I-A SUDAT poarta

UPDATE 16:10, luni, 26.01  Fiul senatorului PPDD Ionel Agrigoroaei a fost agresat în Iașiului de mai mulți tineri, fiind lovit cu pumnii şi cu picioarele. Senatorul PPDD susţine că ar putea avea legătură că scandalul pe care îl are cu membrii grupării interlope Tănase, informează Mediafax.

Andrei Agrigoroaei, fiul senatorului PPDD de Iaşi Ionel Agrigoroaei, elev în clasa a IX-a, mergea, duminică seară, împreună cu un prieten la un fast-food din zona Gării Iaşi, iar la un moment dat cei doi au fost abordaţi de mai mulţi tineri care au început să-i lovească. Potrivit senatorului Agrigoroaei, fiul său a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele în față şi în spate, cele două victime reuşind ulterior să fugă.

Andrei Agrigoroaei a sunat imediat la 112, iar o echipă de poliţişti s-a deplasat în zona în care se aflau cei doi adolescenți.

***

Rudele interlopului ieşean Vandam Constantin au încercat, miercuri, să discute cu senatorul Ionel Agrigoroaei sau cu soţia acestuia, strigându-le numele de câteva ori de sub ferestrele unde locuieşte senatorul. Ulterior, Vandam a decis să sudeze poarta, singura cale de acces la vila senatorului, motivând că poarta se află pe proprietatea sa şi să demontaze camerele de supraveghere montate pe pereţii casei, informează Mediafax.

Vandam Constantin le-a declarat ulterior jurnaliştilor că a încercat de mai multe ori să discute cu senatorul Ionel Agrigoroaei, fără succes însă, acuzându-l pe senator că "se comportă ca un interlop”. "Este un calvar, el se comportă ca un interlop. Cu toate că îi spun «bună ziua», iar soţiei lui «sărut-mâna» nu mi se răspunde la salut”, a spus Vandam Constantin.

Totodată, el a adus o masă în curte, pe care a pus doi cozonaci şi un borcan cu miere, spunând că vrea să-i servească pe soţii Agrigoroaei. "Şi de Crăciun i-am invitat la masă, dar ne-au respins”, a spus Vandam.

La rândul său, senatorul Ionel Agrigoroaei, care nu s-a aflat miercuri în Iaşi, a spus că se simte terorizat şi că va trimite un memoriu preşedintelui Klaus Iohannis. Întrebat cum va intra în locuinţa sa după ce poarta a fost sudată, Ionel Agrigoroaei a spus că va sări gardul.

Pe pagina sa de Facebook, Vandam se prezintă drept “reprezentant Armani”, care a studiat la “şcoala de jmecheri”. Totodată, el a postat imagini din filmul “Naşul”, dar şi fotografii cu copilul său, acoperit cu bani sau cu un pistol de jucărie în mână. Tot pe Facebook, Vandam a postat şi ameninţări, care par a fi adresate senatorului ieşean: ”Orice început are şi un sfârşit, dar pentru unii oameni sfârşitul o să fie tragic“.

Cele mai citite

Cât de mult se poate apăra Europa fără ajutorul Americii?

Pentru ca Europa să umple golul lăsat de absența Americii ar fi necesar mult mai mult decât creșterea cheltuielilor pentru apărare. A doua...

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru...

Vize gratis pentru America. Nu pentru toată lumea, însă

Guvernul intenționează să plătească pentru câteva zeci de mii de bugetari vizele de turism și de afaceri pentru America. Măsura se încadrează în...
Ultima oră
Pe aceeași temă