16.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialSCORPION 4 - 10 februarie

SCORPION 4 – 10 februarie

In acest weekend, desi ati avut parte saptamana trecuta de un oarecare relas, nu va asteptati la evenimente majore. Este un sfarsit de saptamana cu ganduri bune, aveti parte si de un oarecare rasfat, si de unele reintalniri cu persoane care odata au fost importante pentru dvs. si chiar cariera dvs., cu rememorari ale unor timpuri de exceptie.

Totusi, desi va veti gasi timp sa va distrati cat cuprinde, sa va asteptati ca sufletul sa vi se deschida intr-un mod surprinzator pe duminica. Nu pare sa fie ceva legat de partenerul de viata si nici de o iubire recenta ci de un eveniment cu impact pozitiv asupra emotivitatii. Poate primiti sene de viata de la un vechi prieten, o veche iubire, o trecuta pasiune care va va pune intr-un fel spus un nod in gat.

Pe luni va asteapta evenimentele curente cu un nou suflu. Credeti ca sunteti in impas in fata unor provocari, poate aveti chiar unele temeri dis-de dimineata, dar printr-o combinatie de exceptie intre emotionalul dvs. si forta intelectuala, veti razbate orice greutate, abordand totul dintr-un alt punct de vedere, mai practic si mai productiv. Este poate momentul cand la locul de munca puteti face pasi mari, chiar sa aboradati superiorii intr-o maniera mai sigura, dar si in familie reusiti sa impuneti un echilibru de bun augur.

Marti si miercuri va gaseste pe cai mari, vibratia zilelor va permite sa exersati reactii mai dure, puteti chiar sa va opuneti unor opinii care nu va convin. Iata ca daca acum trebuie sa va sustineti in orice fel cauza aveti sanse de castig. Cel mai mult va incearca o intreprindere pentru a castiga niste bani in plus, este vorba de unele incasari care vi se cuvin de mai multa vreme dar care s-au lasat asteptati prin reuavointa a altor persoane cu care ati colaborat. Este momentul de face presiuni chiar, sansele de izbanda nu sunt neglijabile.

De joi pana vineri reintra in atentia dvs. activitatile ceva mai stresante, dar cele mai serioase sunt din partea familiei. Este ceva care va sacaie, o scapare de sub control a situatiei, ceea ce nu numai ca nu va place, dar disturba tot efortul la care v-ati angajat. Este ceva care insa va mai dura cateva zile. Sanatate – nimic grav, referitor la beni – luptati pentru ei, dar nu degeaba.

Cele mai citite

Hamas atacă Tel Aviv. Cel puțin opt rachete au fost lansate din zona Rafah

Hamas afirmă că a lansat un „mare” atac cu rachete asupra Tel Aviv, dar nimeni nu a fost rănit, anunță Israel. Cel puțin opt rachete...

Ciolacu a negociat cu Erdogan sabia lui Ștefan cel Mare, dar a primit sabia lu’ DaMucles

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, susține că, în timpul vizitei sale oficiale în Turcia, a negociat cu liderul...

Sibiu: S-a răsturnat cu ATV-ul pe un drum forestier și a murit

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a decedat, duminică, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe drumul forestier Rășinari - Valea Caselor...
Ultima oră
Pe aceeași temă