13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialSCORPION 27 ianuarie - 3 februarie

SCORPION 27 ianuarie – 3 februarie

In weekend va bucurati de multa afectiune din parte familiei si a persoanei iubite care nu stie ce sa mai faca pentru ca sunteti alaturi de ea. Sunteti rasfatati putin de timpul liber pe care il aveti, bucurandu-va ca nu sunteti presati de absolut nici o alta obligatie. Va interesati despre un spectacol pe care ati vrut sa-l vedeti in premiera, dar l-ati ratat din cauza programului nu foarte prietenos. Acum mergeti unde vreti fara nici o opreliste in parc sa va jucati cu zapada, doar sunteti niste copii mai mari.

Luni si marti sunteti preocupati de afaceri si neglijati relatiile sentimentale. Din acelasi motiv, in partea a doua a acesti perioade, refuzati sa mergeti intr-o vizita la prieteni. Va sfatuim sa acordati mai mult timp partenerului de viata si pietenilor, mai ales daca va solicita sprijinul. Latura profesionala este nesemnificativa saptamana asta, poate veti avea doar unele convorbiri telefonice care sa va aminteasca despre faptul ca aveti serviciu.

Dar cum nu stati degeaba nici o clipa, vreti ca nimic sa nu va surprinda si de aceea cereti sa va informati cu privire la ceea ce urmeaza sa faceti peste cateva zile. Deocamdata puteti face ce vreti, fara rezerve, nimeni nu vrea ceva special de la dvs. Recuperati timpul pierdut in favoarea distractiei pe care ati inlocuit-o cu munca nu de putine ori pana cum. Este o alta saptamana de calm in care doar umbra vietii obisnuite va da tarcoale, dar deocamdata nu aveti nimic de facut concret. Dispuneti de o atitudine pozitiva care va ajuta mult si va da o stare de bine.

Unele vizite pe care le fac altii la dvs. va creeaza o placere deosebita si va gadila orgoliul int-un mod placut prin discutiile pe care le intretineti. Va pregatiti pentru o discutie cu unii dintre cei mai importanti oameni din meseria dvs., de ceea aveti nevoie de timp si de aceste momente de pregatire din saptamana asta.

In plus trebuie sa strangeti documente, informatii pe care doar o minte dibace le poate manevra. E greu asa fara sa stati in miezul lucrurilor, insa veti vedea ca unele situatii se vor schimba in bine. Relatia de cuplu este placuta daca va permit copiii sau nepotii, in plus partenerul este atras ca un magnet de dvs. Sanatatea are unele hibe mai vechi, iar banii sunt o eterna gaura neagra.

Cele mai citite

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein, în cadrul unei reuniuni a miniștrilor afacerilor externe din...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă