12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialScandal în PNL. Sava de la sectorul 4, “garantat” de Piedone

Scandal în PNL. Sava de la sectorul 4, “garantat” de Piedone

Candidatul PNL la primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a anunțat că este susținut de fostul edil Cristian Popescu Piedone. Liderii partidului îi cer să renunțe la această susținere.

Candidatul PNL la primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a declarat, ieri, că va fi susţinut la alegerile locale de fostul edil Cristian Popescu Piedone. „Domnul Cristian Popescu Piedone mă sprijină la primăria Sectorului 4. Eu în continuare sunt membru PNL şi susţin membri PNL la Consiliul local al primăriei Sectorului 4. Dânsul şi-a manifestat intenţia să susţină candidatura mea întrucât PPUSL nu are candidat la primăria de sector”, a declarat, Răzvan Sava.  „Nu există nicio negociere, nicio înţelegere între partide”, a mai spus Sava.

Anunțul lui Sava a provocat iritare la vârful PNL, în condițiile în care Piedone a fost implicat în scandalul din jurul clubului „Colectiv”. „Noi nu facem alianţe absolut cu nimeni. Este poziţia singulară a domnului Răzvan Sava, pe care eu nu o agreez ”, a comentat copreședintele PNL  Vasile Blaga. Întrebat dacă susţinerea pe care Piedone o acordă lui Răzvan Sava prejudiciază PNL, Blaga a răspuns: „Eu cred că da”.

Blaga a mai spus că PNL trebuie să aibă o discuţie cu Sava.

Inițial, purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, s-a arătat înțelegător față de mișcarea lui Sava. „Întotdeauna candidaţii au tacticile lor de campanie astfel încât votul util să fie adus în zona PNL, fiind un singur tur de scrutin”, a declarat Preda.

Ulterior, Preda a emis un comunicat diferit. “Conducerea PNL București i-a transmis deja domnului Sava faptul că nu agreează această strategie și că mizează, la alegerile din 5 iunie, pe votul bucureștenilor. PNL București le transmite bucureștenilor că nu există nicio decizie la nivelul PNL București privind o asociere cu fostul primar al Sectorului 4”, a declarat Cezar Preda. 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Simona Halep a primit un nou wild card! Fostul lider mondial și-ar putea începe sezonul de zgură la Paris

Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de categorie WTA 125 Trophee Clarins, care se va desfăşura în perioada 13-19 mai la...

Un străin a fost prins în București cu 8 grame cocaină

La data de 29 aprilie 2024, procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus...

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă