13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialRooney, între United şi City?

Rooney, între United şi City?

Wayne Rooney ar putea pleca de la Manchester United la Manchester City, echipa pregătită să cheltuiască pentru el 160 milioane de dolari.

Sir Alex Ferguson, tehnicianul celor de la Manchester United, a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Wayne Rooney, atacantul „diavolilor”, vrea să plece de pe Old Trafford, deşi contractul îi expiră la finalul sezonului viitor, informează Sky News. „Am avut o întâlnire cu el (n.r. – Rooney), iar lucrul pe care m-a lăsat să-l înţeleg a fost că vrea să plece. Sunt uluit, la fel ca toată lumea de acest lucru.  Nu pot să înteleg de ce şi-ar dori să plece de la noi”, a declarat Sir Alex Ferguson, citat de Sky News. Deşi s-a declarat mirat, antrenorul englez ar trebui să ştie cel mai bine motivele lui Rooney, în condiţiile în care în ultima perioadă atacantul, pare-se intrat în dizgraţia lui Ferguson,  a fost introdus din ce în ce mai puţin în teren.

Fotbalistul, aflat la al şaptelea sezon la Manchester United, pare hotărât să plece şi, potrivit presei engleze, le-a comunicat oficialilor echipei sale că nu-şi va prelungi contractul. Rooney, considerat unul dintre cei mai buni atacanţi ai lumii, nu duce lipsă de oferte, echipe europene cu nume mari precum Real Madrid, Barcelona, AC Milan sau Inter fiind interesate de el.

Lovitura de teatru ar fi însă ca vedeta „diavolilor” să semneze cu Manchester City, team-ul care a promis că va cheltui peste 160  milioane de dolari pentru Rooney – jumătate ca să-l achi­ziţioneze, iar restul pentru salariul pe patru sezoane. Reacţia fanilor a fost extrem de tăioasă faţă de o eventuală plecare la Manchester City. „Dacă se va transfera la City, Rooney va deveni cel mai urât om din sport”, au scris jurnaliştii englezi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă