11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialRonaldo îi dă replica lui Mourinho. Vezi şi ce spune despre transferul...

Ronaldo îi dă replica lui Mourinho. Vezi şi ce spune despre transferul secolului!

Starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a răspuns atacurilor lansate la adresa sa de conaţionalul şi fostul său antrenor, portughezul Jose Mourinho. Ronaldo a preferat un răspuns mai rezervat, în condiţiile în care Mourinho a spus că adevăratul Ronaldo a fost cel pe care l-a antrenat la Barcelona, potrivit The Guardian.

Nu scuip în farfuria din care am mâncat şi nu vorbesc despre oamenii care spun lucruri rele la adresa mea,” a spus fotbalistul de 28 ani, aflat în SUA în cadrul unui turneu alături de colegii săi. “Prefer să-mi amintesc lucrurile bune despre antrenori.”

Jose Mourinho, reîntors la fosta sa echipă, Chelsea, a intrat în conflict cu jucătorii, cu galeria şi chiar cu oficialii lui Real Madrid încă de când antrena echipa madrilenă. Recent portughezul a declarat în cadrul unui interviu televizat că adevăratul Ronaldo este fostul atacant brazilian, care a evoluat pentru Milan, Real Madrid şi Barcelona, făcând referire la fosta legendă a fotbalului care a marcat sfârşitul anilor 90′ şi anii 2000.

Vezi şi Tottenham refuză o SUMĂ RECORD. Bale, mai scump decât Cristiano Ronaldo!

Ronaldo pare deranjat de posibilul transfer al secolului

Cristiano Ronaldo, care deţine în prezent recordul pentru cel mai scump transfer din istoria fotbalului, Real plătind lui Manchester United nu mai puţin de 96 milioane euro în 2009. Totuşi el ar putea fi detronat de un transfer record, galezul Gareth Bale fiind foarte aproape să părăsească Tottenham contra unei sume de până la 100 milioane euro, pe care Real ar fi dispus să o plătească. 

Ronaldo, cu toate că a preferat să nu facă declaraţii pe tema aceasta el a spus că este “mulţumit de actualii săi colegi pe care îi are deja în echipă”. În ceea ce priveşte suma uriaşă pe care ar urma să fie transferat Bale portughezul spune că deşi are o părere nu o poate împărtăşi în faţa camerelor de filmat.

Cristiano Ronaldo se pare că va rămâne la Real Madrid, după semnarea unui contract pentru următoarele 5 sezoane, în care ar urma să aibă un salariu de 17 milioane euro pe an, faţă de 12 milioane, cât primeşte în prezent, conform presei din peninsula iberică. Ronaldo nu a confirmat încă aceste informaţii, spunând că deocamdată nu este momentul potrivit să vorbească despre asta.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă