11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialROMATSA are un nou director general

ROMATSA are un nou director general

Generalul Ion-Aurel Stanciu, fost şef al Statului Major al Forţelor Aeriene, a fost numit luni director general interimar al ROMATSA, informează Mediafax.

Aleodor Frâncu a demisionat în luna ianuarie din funcţia de şef al ROMATSA după ce premierul Victor Ponta a reclamat deficienţe în gestionarea accidentului aviatic din Munţii Apuseni.

ROMATSA a anunţat ulterior că atribuţiile de director general au fost preluate de Valentin Cimpuieru, director al Departamentului Tehnic Dezvoltare, el fiind succedat de Adrian Şerban, director operaţional.

Regia autonomă a lansat procedurile de selecţie a unui nou director general, termenul de depunere fiind prelungit de mai multe ori.

Potrivit celui mai recent anunţ publicat pe site-ul ROMATSA pe această temă, candidaţii interesaţi de funcţia de director general pot depune canditaturile şi documentele necesare până la 30 septembrie.

Aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor, ROMATSA a fost înfiinţată în anul 1991 şi activează în domeniul serviciilor de trafic aerian, furnizate aeronavelor civile care survolează spaţiul aerian al României.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă