29.4 C
București
marți, 11 iunie 2024
AcasăSpecialRomân căutat de autoritățile din Olanda pentru furt calificat, prins la Constanța

Român căutat de autoritățile din Olanda pentru furt calificat, prins la Constanța

Un bărbat de 39 de ani, pe numele căruia autorităţile olandeze au emis un mandat european de arestare pentru furt calificat, a fost găsit de poliţiştii din Constanța, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Pe numele acestuia, magistrații Tribunalului Amsterdam au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, pe teritoriul Olandei.

Pentru prinderea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța.

De asemenea, până la finalizarea procedurilor de predare către autoritățile olandeze, magistrații Curţii de Apel Constanța au dispus măsura arestării celui în cauză, pentru 15 zile.

Cele mai citite

Lula da Silva vrea negocieri de pace în Ucraina cu Rusia la masa tratativelor

Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, a reiterat luni, în cursul unei conversaţii telefonice cu omologul său rus, Vladimir Putin, că este în...

Cod portocaliu de caniculă în 16 județe și în Capitală. HARTA

Cea mai mare parte a Munteniei, sud-estul Olteniei, partea continentală a Dobrogei şi sudul Moldovei se vor afla sub Cod portocaliu de caniculă şi...

Cum să alegi cele mai bune păcănele online: sfaturi și trucuri pentru începători

Păcănelele online sunt una dintre cele mai populare forme de divertisment digital în zilele noastre. Cu o gamă largă de teme, funcționalități și caracteristici,...
Ultima oră
Pe aceeași temă