11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Roma 2015: Begu, în turul doi, după ce a trecut de...

UPDATE. Roma 2015: Begu, în turul doi, după ce a trecut de Radwanska. Programul și rezultatele românilor, marți

UPDATE 23.00 Irina Begu și Monica Niculescu au fost eliminate în turul al doilea, al turneului de dublu de la Roma. Cele două au cedat în fața perechii cap de serie numărul 1, Martina Hingis/Sania Mirza (Elveția/India), cu scorul de 4-6, 1-6.

—–

UPDATE 16.50 Irina Begu, 31 WTA, s-a calificat în turul al doilea al turneului Premier 5 de la Roma, după ce a eliminat-o pe Urszula Radwanska, 109 WTA, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-1. Românca a avut nevoie de aproximativ 2 ore pentru a trece de sora numărului 13 mondial, Agnieszka. Mai departe, Begu ar putea-o întâlni pe Victoria Azarenka, 29 WTA.

—-

UPDATE 15.05 Simona Halep și Francesca Schiavone s-au calificat în turul secund, la dublu, după ce au eliminat perechea Darija Jurak/Arantxa P. Santonja (Croația/Spania), cu scorul de 6-2, 6-2, după circa o oră de joc.

——-

UPDATE 14.55 Alexandra Dulgheru (72 WTA), venită din calificări, s-a calificat în turul al doilea după ce a eliminat-o pe Misaki Doi (111 WTA), venită tot din calificări, cu scorul de 6-7(2/7), 6-3, 6-3. În runda următoare ea o va întâlni pe câștigătoarea partidei Anna K. Schmiedlova (46 WTA) – Lucie Safarova, cap de serie 12.

——

Cea de a doua zi a tabloului principal de la turneul WTA Premier 5, de la Roma, este una încărcată pentru românce. Simona Halep evoluează la dublu, în timp ce Irina Begu ar trebui să dispute două partide.

Simona Halep, cap de serie 2 la simplu, își încearcă din nou norocul și în cadrul tenisului la dublu. Indiferent de rezultat, meciul va fi un câștig pentru româncă deoarece va acumula experiență alături de una dintre fostele jucătoare de top ale circuitului WTA, italianca Francesca Schiavone, în vârstă de 34 de ani.

Pentru Irina Begu, 31 WTA la simplu, sunt programate două partide. Mai întâi va juca la simplu, iar partida de dublu ar putea începe chiar mai târziu de ora 19.30, având în vedere că este programată ultima din această zi tocmai pentru ca românca să se poată odihni între cele două meciuri. Nu este exclus nici ca partida să fie mutată pentru miercuri.

Ziua va începe însă cu Alexandra Dulgheru, venită din calificări, care va evolua tot împotriva unei jucătoare trecute prin tururile de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal.

Programul românilor pentru ziua de marți:

Ora 12.00: Alexandra Dulgheru (72 WTA) – Misaki Doi (111 WTA): 6-7(2/7), 6-3, 6-3 – primul meci pe terenul 4

Ora 14.00: Irina Begu (31 WTA) – Urszula Radwanska (109 WTA): 4-6, 6-2, 6-1 – al doilea meci pe terenul 4

Ora 14.00: Simona Halep/Francesca Schiavone (România/Italia) – Darija Jurak/Arantxa P. Santonja (Croația/Spania): 6-2, 6-2 – meciul al doilea pe terenul 2

După ora 19.30: Irina Begu/Monica Niculescu (România) – Martina Hingis/Sania Mirza (cap de serie 1): 6-4, 6-1 – ultima partidă de pe terenul 1

 

 

 

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Preşedinte al UDMR Bihor şi-a depus candidatura la preşedinţia CJ

Senatorul Cseke Attila, care este și președintele UDMR Bihor, și-a depus candidatura duminică pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Bihor. În același...

Nicușor Dan anunță începerea tratamentelor pentru combaterea țânțarilor

Primarul Nicușor Dan a anunțat că Compania Municipală Eco Igienizare din București a inițiat primul tratament din cele 14 programate pentru acest an, conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă