19.9 C
Bucharest
Monday, 2 October 2023
HomeSpecialRobert Negoiță, primarul cu Bacalaureatul luat la 31 de ani și care...

Robert Negoiță, primarul cu Bacalaureatul luat la 31 de ani și care este dator vândut la Fisc, sare în apărarea Gabrielei Firea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, care și-a luat Bacalaureatul abia la 31 de ani și care este executat silit de ANAF, a sărit în apărarea edilului general Gabriela Firea.

Reacția lui Negoiță vine după ce Firea a fost nevoită să bată în retragere și să renunțe la organizarea unui târg de Crăciun în Piața Victoriei, locul unde seară de seară se adună protestatarii #rezist.

„Sărbătorile și evenimentele organizate în preajma acestora sunt motive de bucurie, motive de a petrece alături de cei dragi și de toți cei apropiați nouă. Toate acestea nu trebuie să devină prilej pentru contre politice, pentru violențe verbale sau fizice. Desigur, cu toții avem dreptul la opinii și dreptul de a protesta. Dar totul, în limite democratice, legale și civilizate. Îmi exprim regretul față de situația creață, astăzi, când Festivalul de colinde, aprobat conform legii de Primăria Capitalei, nu s-a putut desfășura, din cauza unor protestatari agresivi, care au pătruns ilegal în spațiul destinat și delimitat pentru acest eveniment. Condamn ferm orice manifestare violentă și susțin exprimarea liberă prin vorbe și fapte civilizate și decente”, a scris Robert Negoiță pe pagina sa de Facebook.

ANAF a publicat anul trecut lista cu românii care au datorii mai mari de 1.500 de lei către stat. Pe această listă se regăsesc 187.230 de contribuabili care au datorii care totalizează 3,4 miliarde lei.  Dintre ei, 14 persoane au de dat statului între 10 şi 232 milioane de lei.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, deschidea lista, cu o datorie de peste 232 milioane de lei. Figurează cu datorii la stat şi fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici, Elena Udrea, Cătălin Predoiu, Elena Băsescu, Daciana Sârbu, fostul primar general Adriean Videanu sau fiul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Pe de altă parte, deși a reușit să-și ia Bacalaureatul abia la 31 de ani, Robert Negoiță a obținut apoi două titluri de doctor.

Cele mai citite

Băutura pe care Marilyn Monroe o consuma în fiecare dimineață. Ai nevoie de doar două ingredient banale

Ingrediente necesare pentru prepararea acestei băuturi extrem de sănătoase 1 ou crud, proaspăt și de înaltă calitate- 1 pahar de lapte proaspătCare sunt beneficiile...

Cum se turnau românii la Securitate? “Nu adunai like-uri, dar te ajutau vecinii să ajungi cunoscut unde trebuie”

 "Ți-au povestit părinții că pe vremea comuniștilor era periculos să înjuri regimul cu fereastra deschisă, dar crezi că e doar o legendă urbană?...

Pamela Anderson, apariție neașteptată la Săptămâna Modei de la Paris

 Pamela Anderson, actrița în vârstă de 56 de ani, a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Paris, unde a surprins prin apariția...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies