20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialREZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din NEAMŢ

REZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din NEAMŢ

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2013. România Liberă vă prezintă în timp real rezultatele finale la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013.

Vineri, pe site-ul www.edu.ro, sunt afişate rezultatele finale la examenul de bacalaureat.

Vezi aici notele finale din judeţul Neamţ.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ a înregistrat peste 1.300 de contestaţii din partea elevilor nemulţumiţi de notele obţinute la examenul de bacaluareat, cele mai multe fiind la Limba şi literatura română.

Inspectorul şcolar general adjunct, Gabriela Banu, a declarat, marţi, pentru România Liberă că majoritatea contestaţiilor au fost depuse la Limba română, urmate de cele de la Matematică şi Istorie.

Citeşte şi REZULTATE BAC 2013 NEAMŢ: Promovabilitatea este de 57,6%

“Au fost depuse după examenul de bacaluareat un număr de 1.343 contestaţii, din care cele mai multe, 559, au fost cele de la Limba română. Cele mai putine au fost la chimie.”, a afirmat Gabriela Banu.

Anul trecut, după examenul de bacalaureat s-au înregistrat în judeţul Neamţ peste 1.500 de contestaţii.

Lucrările ale căror note au fost contestate la examenele din această sesiune se trimit la centre de evaluare din alte judeţe.

Citeşte şi Parchetul îşi recunoaşte greşeala în cazul liceului “Bolintineanu”

Promovabilitatea la examenul de Bacalaureat în acest an a fost în judeţul Cluj, înainte de contestaţii, de 57,6 la sută, cu 7,9 puncte procentuale mai mare decât anul trecut.

Media 10 a fost obţinută doar de trei elevi din judeţ, iar 134 de elevi au avut o medie cuprinsă între 9,50 şi 9,99, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.

Cele mai citite

Irina Begu, norocoasa de serviciu. Rybakina s-a retras, iar Dodin a declarat forfait

Irina Begu a obținut o calificare fără probleme în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Roma, în urma abandonului franțuzoaicei Oceane...

Datorie uriașă a Primăriei Capitalei la ELCEN. Nicușor Dan spune că a scos municipalitatea din faliment, dar s-au acumulat restanțe de un miliard

Compania Municipală Termoenergetica, instituție subordonată Primăriei Capitalei, a ajuns la o datorie uriașă către Electrocentrale București (ELCEN) a transmis furnizorul de agent termic, în...

VIDEO. Dana Budeanu îi atacă pe părinții lui Vlad Pascu: “Sunt cel puțin la fel de responsabili”

În cadrul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV, difuzată joi, Dana Budeanu a fost invitată să vorbească despre unele subiecte de actualitate extrem...
Ultima oră
Pe aceeași temă