15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialREZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din BISTRIŢA-NĂSĂUD

REZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din BISTRIŢA-NĂSĂUD

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2013. România Liberă vă prezintă în timp real rezultatele finale la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013. 

Vineri, pe site-ul www.edu.ro, sunt afişate rezultatele finale la examenul de bacalaureat.

Vezi aici notele finale din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Bistrita Nasaud a înregistrat peste 550 de contestaţii din partea elevilor nemulţumiţi de notele obţinute la examenul de bacalaureat, peste jumătate fiind la Limba şi literatura română.

Purtătorul de cuvânt ISJ Bistriţa Năsăud, Gabriel Câmpan, a declarat, miercuri, pentru România Liberă, că majoritatea contestaţiilor au fost depuse la Limba română, urmate de cele de la Matematică şi Istorie.

Citeşte şi REZULTATE BAC 2013 BISTRITA: 58,31 la sută din candidaţi au promovat BAC-ul

“Au fost depuse după examenul de bacaluareat 595 contestaţii, din care cele mai multe, in jur de 250, au fost cele de la Limba română. Restul sunt la celelalte materii”, spune Gabriel Câmpan.

Anul trecut, după examenul de bacalaureat s-au înregistrat în judeţul Bistriţa-Năsăud peste 880 de contestaţii.

Lucrările ale căror note au fost contestate la examenele din această sesiune se trimit la centre de evaluare din alte judeţe.

Citeşte şi Parchetul îşi recunoaşte greşeala în cazul liceului “Bolintineanu”

Promovabilitatea la examenul de Bacalaureat în acest an a fost în judeţul Bistrita Nasaud, înainte de contestaţii, de 58,31 la sută, cu 16,7 puncte procentuale mai mare decât anul trecut.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Bistriţa-Năsăud, dintre cei 2.708 elevi care s-au prezentat la examen, 1.579 au promovat, adică 58,31 la sută.

Dintre aceştia, 15,39 la sută au obţinut medii între 9 şi 9,99, în timp ce 29,77 la sută au medii între 6 şi 6,99.

Cele mai citite

Cancer ovarian: peste 70% din cazuri sunt depistate în stadii avansate

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai mortale cancere la sexul feminin, clasându-se în primele 5 cauze de mortalitate prin cancer la femei, au...

CSA Steaua, campioană naţională la polo feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat din punct de vedere matematic al şaptelea său titlu de campioană naţională la polo pe apă feminin, după ce...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă