13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialAlegeri parlamentare 2016. Aplicația ROdiaspora, disponibilă în Google Play

Alegeri parlamentare 2016. Aplicația ROdiaspora, disponibilă în Google Play

Prima versiune a aplicaţiei ROdiaspora, lansată de GovITHub, destinată românilor de pretutindeni, este deja disponibilă în Google Play, anunţă un comunicat al guvernului.

Potrivit comunicatului, aceasta oferă accesul mobil la informaţii despre desfăşurarea alegerilor parlamentare din străinătate.
“Pentru duminică, 11 decembrie 2016, aplicaţia ROdiaspora pune la dispoziţia utilizatorilor de device mobil Android o hartă interactivă a tuturor celor 417 secţii de votare oficiale ale României din lume şi lista BEC a candidaţilor care vor reprezenta diaspora în Senat şi Parlament, precum şi documente şi ghiduri esenţiale dezvoltate de Ministerul Afacerilor Externe pe subiecte precum procesul de vot, legislaţie şi fiscalitate, procesul de revenire în ţară şi alte comunicări importante şi relevante pentru românii din afara graniţelor”, precizează comunicatul.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Categorie specială pentru cititorii ”România liberă”

Listele candidaților principalelor partide. Cele mai interesate stiri despre Alegeri Parlamentare 2016. Programele electorale ale partidelor care luptă pentru voturi. Dezvăluiri despre cei care vor să ajungă parlamentari la alegerile din 11 decembrie 2016.

Gasiti toate aceste informații foarte ușor, în categoria speciala dedicată alegerilor parlamentare din acest an din romanialibera.ro:
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...

VIDEO. Madeira, insula “la modă” în 2024. În martie s-a atins un nou număr maxim de pasageri

Madeira este un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord, aflat la vest de Maroc. În ultimii doi ani, insula este "asaltată" de turiști, dat...

Directorul CIA se află la Cairo pentru întâlniri privind conflictul din Gaza

Directorul CIA, William Burns, a sosit în capitala egipteană Cairo pentru întâlniri pe tema conflictului din Gaza, potrivit unor surse de la aeroportul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă