19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialRevoltă la Rapid! Giuleştenii refuză să se mai antreneze până îşi vor...

Revoltă la Rapid! Giuleştenii refuză să se mai antreneze până îşi vor primi salariile

Jucătorii giuleşteni au boicotat antrenamentele echipei, părăsind în grup baza „ProRapid“, după ce conducerea clubului nu şi-a ţinut promisiunea de a le plăti, în această săptămână, o parte din restan­ţele salariale. Înainte de meciul amical disputat, sâmbătă, cu CS „U“ Craiova, fotbaliştii de sub Podul Grant ajunseseră la o înţelegere cu patronii grupării, dar ulterior aceştia nu au mai răspuns la telefoane.

După două zile de aşteptări, jucătorii rapidişti şi-au luat, ieri, echipamentul şi au părăsit antrenamentele, având însă interdicţie să comenteze pe mar­ginea evenimentului. Team-managerul grupării, Daniel Perja, a hotărât să pună cărţile pe masă şi să prezinte situaţia financiară critică din cadrul echipei, care, sâmbătă, urmează să debuteze în liga a doua.

„Astăzi (ieri – n.r.) m-au delegat să-l anunţ pe domnul Zamfir, să le spun punctul lor de vedere – că nu se vor mai antrena până nu se va rezolva situaţia financiară la club. Ei (jucătorii, n.r.) au avut această discuţie înainte de meciul de la Craiova în care li s-a promis că luni, cel târziu marţi li se va achita cel puţin un salariu. Acest lucru nu s-a întâmplat. Ieri (marţi) au refuzat să facă antrenamentul, după-amiază s-au antrenat, iar azi (miercuri), când au văzut că nu au primit nici o veste, au fost cu toţii de acord să nu se mai pregătească până la rezolvarea situaţiei. Eu mi-am permis şi îmi asum riscul, pentru că e normal să răspundem presei şi să spunem ce se întâmplă la club. Am ajuns într-o situaţie în care, de la portarul stadionului până la preşedinte, toţi trecem printr-o situaţie foarte delicată“, a rupt tăcerea Daniel Perjă pentru Sport Total FM.

De cinci luni rapidiştii joacă pe promisiuni

Evitând să pună responsabilitatea situaţiei apărute la echipă pe seama patronilor, fostul fundaş al Rapidului face un apel către toţi cei care s-au angajat să sprijine financiar clubul, în speranţa că „Giuleştina“ va fi repusă pe picioare în al doisprezecelea ceas.

„Suntem neplătiţi de 5 luni, mai sunt 3 luni şi jumătate la masa credală, deci, din punctul meu de vedere, atât jucătorii, cât şi angajaţii clubului au făcut sacrificii enorme, trebuie răs­plătiţi pentru efortul depus. Ştiu că domnii Cristescu şi Zamfir sunt într-o situaţie delicată, dar trebuie să-şi asume responsabilităţile pe care şi ­le-au luat în momentul în care au achiziţionat clubul. Nu vreau să-i atac, ei au încercat să preia Rapidul şi să facă bine clubului, bazându-se pe nişte oameni care le-au promis că vor fi alături de ei. Trebuie să lăsăm orgoliile la o parte. A plecat domnul Copos, a venit altcineva, acum sponsorii nu pot spune că nu le plac nici noii conducători“, a mai adăugat fostul fundaş din Giuleşti.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă