15 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Eşti deprimat, hipertensiv sau extenuat? Nu-i nimic! „Victor Ponta Preşedinte”...

REVISTA PRESEI: Eşti deprimat, hipertensiv sau extenuat? Nu-i nimic! „Victor Ponta Preşedinte” te-a salvat

Adevărul explică de ce a fost scos Traian din Imnul Naţional. Liberalii şi democrat-liberalii susţin la unison că intonarea Imnului Naţional fără strofa a doua, în care e menţionat Împăratul Traian, a fost doar o greşeală a firmei care a organizat, sâmbătă, congresul comun PNL – PDL. Analiştii politici sunt însă de altă părere.

Capital anunță că investițiile publice au scăzut la jumătate față de 2012. Sute de proiecte de infrastructură, fie că e vorba de şosele, căi ferate, poduri, şcoli ori spitale, sunt trase pe linie moartă din cauza lipsei banilor. Impactul în economie poate fi devastator.

Gândul prezintă un intervu despre campania de strângere de semnături pentru Victor Ponta. Zona Ştefan cel Mare – Piaţa Obor, se ştie, e „fieful” primarului Neculai Onţanu. Iar Onţanu, se ştie, de asemenea, e un general UNPR cu vipuşcă şi caşchetă.

Ziarul Financiar arată de ce merge economia cu frâna de mână trasă. Semestrul întâi economic din 2014 s-a încheiat, iar ceea ce a produs România se va anunţa în august, atunci când Institutul Naţional de Statistică va anunţa Produsul Intern Brut şi ritmul de creştere faţă de perioada similară a anului trecut şi va da un indiciu privind ritmul până la finalul anului. Analiştii nu se aşteaptă la surprize, respectiv să avem o scădere economică, ci mai degrabă vom vedea o reducere a ritmului de creştere economică.

Evenimentul Zilei scrie despre mafia pămnturilor. Două dintre cele mai importante unități de cercetare agricolă, situate la Fundulea, în Câmpia Bărăganului, au rămas fără mii de hectare după ce terenurile au fost retrocedate dubios. Citiți în ediția tipărită de luni a ziarului „Evenimentul Zilei” cum au fost retrocedate două dintre cele mai importante unități de cercetare agricolă situate la Fundulea, în Câmpia Bărăganului. EVZ dezvăluie cum au ajuns mai multe terenuri, cu o valoare de peste 15 milioane de euro, la presupuși moștenitori.

Gazeta Sporturilor spune că Răzvan Lucescu ar fi obținut aprobarea PLF pentru a-l folosi pe Pecanha dar liga neagă discuţiile. Petrolul a cîştigat meciul de la Braşov cu 1-0, însă folosirea lui Pecanha în poartă a ridicat semne de întrebare. Portarul primise roşu în penultima etapă a sezonului trecut şi o suspendare de două etape.

Cele mai citite

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...
Ultima oră
Pe aceeași temă