11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Moise Guran se apără. Ce clarificări aduce jurnalistul despre contractul...

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran se apără. Ce clarificări aduce jurnalistul despre contractul cu TVR

De pe blogurile de vineri, aflăm motivele pentru care jurnalistul Moise Guran a decis suspendarea negocierilor cu TVR, dar și  despre demersul armatei militare irakiene pentru a recuceri Fallujah și Ramadi, două orașe mari aflate sub control ISIS.

Moise Guran a explicat, pe blogul personal, motivele pentru care a decis suspendarea negocierilor cu TVR. Astfel, jurnalistul a explicat că a suspendat negocierile pentru că Televiziunea Română nu mai poate garanta că va avea curent electric în septembrie. ”Poate nu știți cum a fost când s-au tăiat telefoanele, sau Mediafaxul sau alte surse”, a subliniat Guran. Mai mult, el a precizat că a cerut demisia președintelui TVR, întrucât îl găsește vinovat de situația în care se află Televiziunea Română.  ”Am dat detaliile contractului dintre Biziday și TVR pentru a arăta cum se pot face emisiuni de calitate prin externalizarea costurilor și cu încasări mari. TVR nu a încasat 39 de mii de euro, a încasat peste 200 de mii de euro și asta vânzând publicitatea pe emisiune foarte prost, la tarife dubioase”, a mai spus jurnalistul.

Adelin Petrișor a scris, pe blogul său, despre demersul armatei militare irakiene pentru a recuceri Fallujah și Ramadi, două orașe mari aflate sub control ISIS. Astfel, jurnalistul a precizat că la lupte iau parte și milițiile șiite și sunite. ”Gruparea Stat Islamic face ce știe mai bine: răspunde cu atacuri ale sinucigașilor și mașini capcană”, a mai spus jurnalistul.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă