3.9 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialREVISTA BLOGURILOR. Guvernatorul BNR și ciobanul din Miorița

REVISTA BLOGURILOR. Guvernatorul BNR și ciobanul din Miorița

Jurnalistul economic Moise Guran se întreabă, pe blog, ce se ascunde în spatele ultimului avertisment lansat de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Guvernatorul a spus că nu a văzut niciodată pericole mai mari la adresa stabilității României, iar Moise Guran compară atitudinea lui cu aceea a ciobanului din Miorița, care “pare împăcat cu moartea”.
 
Jurnalistul sportiv Cătălin Tolontan comentează, pe blog, ultimul meci disputat între Steaua și Astra. Steaua era indiscutabil favorită, dar șocantă este atitudinea celor de la Astra, care se declarau învinși fără a fi luptat.
“Astra a jucat cu Steaua din postura chiriașului care așteaptă să evacueze casa pentru că vine proprietarul de drept”, scrie Tolontan.

Cristian China Birta scrie, pe blog, tot despre fotbal, amintindu-și cum s-a îndrăgostit el de meciurile din campionatul intern.

“Fac parte din generația celor care au învățat a iubi fotbalul grație undelor hertziene. Copilăria mea a avut televizor cu țârâita, iar meciuri sau transmisiuni sportive doar pe la bulgari și doar atunci când era lumină. Așa că radio-ul era baza”, mărturisește Tolontan.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Pe ce cheltuie CE Oltenia 1 milion de euro

Complexul Energetic Oltenia a alocat un buget de peste un milion de euro pentru închirierea de utilaje și echipamente de construcții și de lucrări...

Hamas vrea să elibereze toți soldații israelieni în schimbul tuturor palestinienilor închiși în Israel

Un înalt oficial Hamas a declarat miercuri că mişcarea islamistă palestiniană este gata să elibereze toţi soldaţii israelieni pe care îi deţine în schimbul...

Echipele Norvegiei și Spaniei au început cu victorii categorice Campionatul Mondial de handbal feminin

Selecţionatele Norvegiei, marea favorită, şi Spaniei au debutat cu victorii categorice, miercuri, la Campionatul Mondial de handbal feminin, care are loc în Danemarca, Norvegia...
Ultima oră
Pe aceeași temă