13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. 30 la sută dintre copiii români instituționalizați primesc tratament psihiatric

REVISTA BLOGURILOR. 30 la sută dintre copiii români instituționalizați primesc tratament psihiatric

Bloggerii continuă să analizeze situația din sistemul medical românesc, iar informațiile nou apărute sunt la fel de îngrijorătoare.

Jurnalistul Cătălin Tolontan prezintă, pe blog, o informație șocantă: “30 la sută dintre copiii români instituționalizați primesc tratament psihiatric”.

Informația a pornit de la Brașov. Medicii privați citați de Tolontan spun că ”noi am eliminat multe medicamente care erau prescrise de doctorii de la Spitalul de copii din Brașov”.

Tot despre Brașov, însă în termeni pozitivi, vorbește pe blog Cristian China Birta. “La un an de la deschidere, Dino Parc Râșnov a atins cifra de 350.000 de persoane care au fost în vizită și a contribuit la creșterea numărului de turiști în zona Râșnov cu aproximativ 50%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut”.

Omul de televiziune Cabral ne oferă și el, pe blog, o sugestie de petrecere a timpului liber: “Îți dă șeful tău o zi liberă pentru a merge la un festival de muzică electrică?”. Cabral anunță că acele companii care devin parteneri ai Electric Castle 2016 le vor da angajaților o zi liberă.

“Adică festivalul se termină duminică și ziua liberă va fi lunea ce urmează”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Xavi se va întâlni cu Joan Laporta pentru discuții în ceea ce privește viitorul său la Barcelona

Antrenorul de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, și președintele Joan Laporta se vor întâlni pentru a discuta despre viitorul antrenorului la club. Se pare că...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

VIDEO. Furtuna din Texas a provocat mai mulți morți

Furtunile au omorât mai multe persoane și au lăsat fără curent electric aproape un milion de locuințe și întreprinderi din sud-estul Texasului, scrie BBC. „Avem...
Ultima oră
Pe aceeași temă