24.3 C
București
duminică, 25 septembrie 2022
AcasăSpecialRevista Bebelu - o noua apariţie eleganta şi cuprinzătoare

Revista Bebelu – o noua apariţie eleganta şi cuprinzătoare

Revista Bebelu s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi din plăcerea trustului Medien Holding de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilulului.

O revistă pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii, o revistă care îşi propune să-si încânte vizitatorii, să-i fascineze, să-i surprindă şi să-i reţină în mrejele paginilor ei.​

Revista Bebelu a apărut pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură.

În cele 84 de pagini vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate.

Cititorii revistei Bebelu vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei.

În acest numar cititorii se vor bucura sa afle despre povestea frumoasa de viata a unei mamici celebre – Elena Basescu, intr-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în tema cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgand atent şi rubricile permanente începând cu:

Rubrici:

PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine ediţie de ediţie pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte.

SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum.

BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii.

COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos.

EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure.

FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente.

COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valorisi ai tarii.

ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! – în fiecare număr al revistei vor fi prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Revista Bebelu apare în data de 16 a fiecarei luni, fiind tipărită într-un tiraj ridicat, pe hârtie de cea mai înaltă calitate, beneficiind de un layout de excepţie, distribuită în ţară la preţul de 7,99 lei.

Persoana de contact : Delia Rus

Events Manager&Pr

Tel:0722.631.336

Mail:[email protected]

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Bebelu, revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.

Cele mai citite

Putin a concediat un alt general militar, mișcarea fiind văzută ca o pedeapsă pentru defectele suportului logistic în „operațiunea specială” a Rusiei în Ucraina

Vladimir Putin și-a concediat cel mai înalt general responsabil de logistică pentru războiul din Ucraina, deoarece își asumă un rol din ce în...

Lanțurile de cumpărături de lux inclusiv aeroportul Heathrow fac eforturi pentru convingerea miniștrilor să reducă rapid TVA-ul pentru turiști

O coaliție de comercianți, inclusiv  Bicester Village și Aeroportul Heathrow, intenționează să-i convingă pe miniștri să accelereze reducerea TVA-ului pentru turiști la timp pentru...

Analiză The Telegraph: Cum este Putin împins în pragul prăpastiei de către ultranaționaliștii săi

Când liderul rus este în cele din urmă destituit, ar putea fi extrema-dreaptă, nu liberalii, cei care îl vor înlocui, este analiza jurnaliștilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă