18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialRestricţii de circulaţie în zona Eroilor, timp de cel puţin o lună,...

Restricţii de circulaţie în zona Eroilor, timp de cel puţin o lună, după surparea terenului

Traficul în zona Eroilor va fi închis timp de cel puţin o lună, după surparea terenului din cauza lucrărilor la metrou. 

Constructorul a anunţat autoritățile că a pus în siguranţă perimetrul, iar zona este monitorizată atent în următoarele 30 de zile. 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei a spus că în mod "evident" constructorul va plăti daunele ce provin din acest incident. "Constructorul a cerut un răgaz de 24 de ore pentru un plan", a explicat Alexandru Ichim.

De restricţiile de circulaţie vor fi afectaţi în special cetăţenii care locuiesc în cartierele Drumul Taberei şi Militari.

"În stradă vor fi agenţi ai Poliţiei Rutiere, asistaţi de agenţi ai Poliţiei Locale, chiar şi de agenţi ai secţiilor Poliţiei Naţionale, pentru a fluidiza traficul din mijlocul cartierului Drumul Taberei către rutele ocolitoare", a declarat Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei.

La sediul Primăriei Capitalei a avut loc azi o şedinţă la care au participat reprezentanţi ai Metrorex, ai Poliţiei Rutiere, ISU şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi prefectul Capitalei, Paul Petrovan, la care au fost discutate măsurile de intervenţie pentru punerea în siguranţă a zonei, precum şi eventuale măsuri de extindere a restricţiei de circulaţie.

Traficul rutier pe bulevardul Eroilor şi pe bulevardul Eroilor Sanitari a fost închis încă de ieri,  în urma unei surpări de teren cauzate de lucrările la extinderea magistralei de metrou, existând riscul de prăbuşire a şoselei, incidentul fiind semnalat de firma care face lucrări de modernizare şi extindere la metrou.

Cele mai citite

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...
Ultima oră
Pe aceeași temă