14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialReacția Simonei Halep după ce Bouchard a refuzat să dea mâna cu...

Reacția Simonei Halep după ce Bouchard a refuzat să dea mâna cu Dulgheru

Simona Halep, locul 3 WTA, a reacționat după ce Eugenie Bouchard, 7 WTA, a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru. Românca a spus că ea nu ar face așa ceva și că la urma urmei ține de educație.

“N-aş vrea să comentez acest gest, pentru că ţine de educaţia fiecăruia. Eu nu aş fi făcut niciodată aşa ceva, dar aşa este ea crescută sau aşa este obişnuită şi trebuie să-i acceptăm atitudinea”, a spus Simona Halep, conform Mediafax.

Halep a menţionat că a văzut gestul ironic al Alexandrei Dulgheru de la finalul meciului cu Bouchard, apreciind că acesta a fost amuzant. “Chiar Alina Tecşor mi-a dat link-ul ca să văd. A fost foarte bine gândit şi chiar amuzant”, a adăugat sportiva română.

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, astfel că România a egalat, 1-1, scorul în întâlnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Partida a durat o oră şi 37 de minute.

Vezi și VIDEO Cum a ironizat echipa României gestul lui Bouchard, după victoria Alexandrei Dulgheru

Simona Halep nu a participat la meciul de Fed Cup deoarece a început pregătirea pentru sezonul de zgură, ea urmând să participe sâptămâna viitoare la turneul de la Stuttgart.

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă