11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialRăzvan Lucescu: Stadionul Giuleşti fără echipa de fotbal nu înseamnă nimic, va...

Răzvan Lucescu: Stadionul Giuleşti fără echipa de fotbal nu înseamnă nimic, va deveni o ruină

Antrenorul formaţiei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă o rezolvare cât mai rapidă a problemei stadionului deoarece arena “Giuleşti-Valentin Stănescu” fără echipa de fotbal nu înseamnă nimic şi va deveni o ruină, relatează Mediafax.

“Este posibil să jucăm la Piteşti următorul meci de «acasă», cel din etapa a IV-a. Dar după întrerupere eu sper să existe o rezolvare a problemei stadionului. Să se înţeleagă domnul Copos cu Ministerul Transporturilor, iar Clubul Sportiv să înţeleagă că Giuleştiul fără echipa de fotbal nu mai înseamnă nimic şi deveni o ruină. Am convingerea şi speranţa că până la urmă oamenii de aici vor înţelege cât e de important ca Rapidul să joace în Giuleşti acasă”, a spus tehnicianul.

Clubul Sportiv Rapid a reziliat, la 14 iulie, contractul cu FC Rapid privind folosirea arenei “Giuleşti-Valentin Stănescu” din cauza datoriilor pe care clubul de fotbal le are către proprietarul bazei, iar conducerea grupării din Liga I a decis să dispute primul meci din noul sezon pe stadionul formaţiei Sportul Studenţesc.

Preşedintele CS Rapid, Vali Ionescu Caciureac, a anunţat că nu se pune problema să se negocieze alt contract cu FC Rapid până când clubul de fotbal nu achită datoria de aproximativ 150.000 de euro. De cealaltă parte, FC Rapid susţine că suma pe care o datorează este de doar 131.769,21 lei.

Răzvan Lucescu nu are cunoştinţă de interesul clubului Steaua faţă de mijlocaşul Ovidiu Herea, dar susţine că acest lucru îl poate ajuta pe fotbalist. “Nu ştiu nimic despre acest lucru, habar nu am. E normal să-l dorească Steaua pentru că este un jucător de valoare. Şi noi ne dorim jucători de valoare, şi Steaua, şi Barcelona, şi Real Madrid la fel. Dar e doar o apreciere faţă de acest jucător care nu îi poate face decât bine. Îi poate da încredere şi îl poate responsabiliza mai mult la Rapid. Dar el e jucătorul Rapidului şi atât”, a explicat antrenorul.

În altă ordine de idei, fostul selecţioner este de părere că portarul echipei Poli Timişoara, Costel Pantilimon, se poate impune la o formaţie precum Manchester City. “Pentru el este un lucru fantastic pentru că are şansa să joace în cel mai puternic campionat din Europa şi la o echipă cu pretenţii foarte mari. Pentru un român este o şansă uriaşă să fie acolo. Pantilimon are valoare să se impună la Manchester City. Poate că nu imediat, dar este un portat talentat şi cu un fizic bun pentru acest post”, a adăugat Lucescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă