31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecial"Războiul Lumilor", de H.G. Wells, va avea o CONTINUARE. Când va publicată

„Războiul Lumilor”, de H.G. Wells, va avea o CONTINUARE. Când va publicată

Faimosul roman al lui H.G. Wells, „Războiul Lumilor”, va avea o continuare, informează Mediafax.
Noul roman va fi scris de Stephen Baxter și se va numi „The Massacre of Mankind”. Cartea urmează a fi publicată în anul 2017.

Noul roman continuă povestea marţienilor lui Wells care invadează, încă o dată, Pământul, arătând acum că au învăţat din greşelile trecutului. Cartea va fi publicată de editura Gollacz, atât în variantă tipărită, cât şi în format eBook.

Drepturile de autor pentru cartea scrisă de Wells expiră pe 31 decembrie 2016. „Este o onoare să celebrăm moştenirea fantezistă a lui Wells, la peste 150 de ani de la naşterea sa”, a declarat Baxter.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Guvernul Ciolacu sprijină agricultura cu 4 miliarde euro

Guvernul susține producția internă de carne de porc Guvernul condus de Marcel Ciolacu continuă să sprijine agricultorii români și producția locală de produse agroalimentare, alocând...
Ultima oră
Pe aceeași temă