34.8 C
București
sâmbătă, 2 iulie 2022
AcasăSpecialRaid aerian asupra unei închisori din Siria controlată de Al-Qaida. Cel puţin...

Raid aerian asupra unei închisori din Siria controlată de Al-Qaida. Cel puţin 39 de morţi

 

Cel puţin 39 de persoane au fost ucise azi într-un raid aerian care a vizat o închisoare administrată de filiala reţelei teroriste Al-Qaida în Siria, Frontul al-Nusra, au declarat activişti citaţi de Associated Press în pagina electronic, anunţă Mediafax.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a informat că 39 de persoane au fost ucise, inclusiv combatanţi ai Frontului al-Nusra şi deţinuţi, în cursul raidului asupra închisorii din oraşul Maaret al-Numan, situat în nord-vestul Siriei.

Comitetele Locale de Coordonare, o altă grupare de activişti, au precizat că 51 de persoane au fost ucise în raidul aerian.

OSDO a menţionat că avioane de război au lansat patru rachete care au lovit tribunalul islamic din oraşul sirian şi închisoarea acestuia, dar şi un drum din apropiere care duce spre o piaţă.

 

Cele mai citite

Românii care merg în Bulgaria trebuie să știe că s-au actualizat taxele de drum

În Bulgaria, începând cu luna iulie, au intrat în vigoare noi prevederi referitoare la taxele de drum (TOLL) pentru circulaţia autovehiculelor de transport marfă...

Sondaj: Cei mai mulți americani nu vor ca Biden să candideze pentru al doilea mandat

Şapte din zece americani nu vor ca preşedintele SUA, Joe Biden, să candideze pentru un al doilea mandat, potrivit unui sondaj. O treime dintre respondenţi...

Declarații șocante făcute de un fost angajat al lui Zuckerberg: „Când era supărat, flutura o sabie pe lângă programatori”

Într-un TikTok viral, un fost programator Facebook a afirmat că Mark Zuckerberg, devenit CEO al Facebook, a amenințat odată angajații cu o sabie katana. Motivul...
Ultima oră
Pe aceeași temă