10 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Rafael Nadal a deschis un restaurant, împreună cu Enrique Iglesias și...

FOTO. Rafael Nadal a deschis un restaurant, împreună cu Enrique Iglesias și Pau Gasol

Jucătorul de tenis Rafael Nadal, 7 ATP, a puz bazele unui lanț de restaurante, împreună cu solistul Enrique Iglesias și baschetbalistul Pau Gasol. Primul restaurant al celor trei a fost deschis în Madrid.

Tatel este lanțul de restaurante pe care cele trei vedete vor să-l dezvolte. Primul, deschis în Madrid, pe bulevardul Paseo de la Castellana, are o suprafață de 800 metri pătrați și o capacitate de 225 persoane. Nadal a profitat de faptul că săptămâna trecută a evoluat la Madrid și a participat la evenimentul de inaugurare al noului restaurant, conform El Pais.

Restaurantul este unul cu specific, promovând mâncarea și valorile culturii spaniole. După Madrid vor urma și alte locații, precum SUA, Mexic sau Marea Britanie. Al doilea va fi cel din Ibiza, care va fi lansat în 2016. Pentru restaurantul din Capitala Spaniei s-a optat pentru un stil Art Decó, amintind de perioada interbelică.

Nino Redruello și Patxi Zumárraga vor fi bucătarii șefi ai Tatel Madrid. Nadal, Iglesias și Gasol au lansat proiectul cu ajutorul unor oameni de afaceri, acționar fiind și Abel Matutes Prats.

Săptămâna trecută, Rafael Nadal a fost prezent la Madrid cu ocazia turneului ATP Masters Series 1000. El a disputat finala turneului, însă a fost învins de britanicul Andy Murray.

 

Cele mai citite

Firmele de păcănele preferă să funcționeze acolo unde legea le interzicea acest lucru

Cu multe firme chinuindu-se să constituie, după caz, garanția de 500.000, 800.000 sau de 1.000.000 de euro, restricționarea funcționării aparatelor la sate și în...

CSAT trebuie să-i aprobe lui Iohannis încă o factură pentru candidatura la NATO

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Superior de Apărare a Țării (CSAT) va trebui să-i aprobe președintelui Klaus Werner Iohannis decontarea probabil a ultimei facturi sau...

Un bebeluș de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat cu un avion SMURD de la Timișoara la București

Un bebeluş în vârstă de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat, marţi seară, de la Timişoara la Bucureşti cu un avion...
Ultima oră
Pe aceeași temă