17.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialRadu Mazăre: "Eu sunt ca Berlusconi: iubesc femeile şi nu mă ascund"

Radu Mazăre: “Eu sunt ca Berlusconi: iubesc femeile şi nu mă ascund”

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a comentat azi, la şedinţa de Consiliu Local, informaţiile din dosarul prostituatelor de lux, în care apare într-o convorbire sub numele “Mazăre”, spunând că nu ştie dacă despre el e vorba, potrivit NewsIn.

“Să ne înţelegem, eu iubesc femeile, îmi plac femeile, nu m-am ascuns niciodată, n-am pozat niciodată în ăla sobru, căsătorit, însurat, care stau şi să plimb căruciorul. N-am plimbat căruciorul, nu vreau să-l plimb, n-am nimic cu cei care fac lucrul ăsta, aşa înţeleg ei viaţa,. Eu sunt ca Berlusconi: iubesc femeile şi nu mă ascund”, a precizat Mazăre.

Primarul Constanţei a mai declarat că în rechizitoriu nu se spune numele său, ci numai numele de familie, putând să fie vorba despre fratele sau chiar despre fiul său, dar nu a negat că ar fi putut avea o relaţie cu una dintre modelele de la Diva. “Am avut una de la Marină, dar nu o chema Alexandra, o chema Flori”, a spus el. 

“Nu le iau poşete de mii de euro, e adevărat că merg în vacanţe, e adevărat că atunci când merg la restaurant doar nu o să împar nemţeşte, dar niciodată nu am plătit o femeie şi oricum aflaţi că oraşul e mic, se ştie, că sunt gagicar se ştie, că sunt plătitor nu se ştie. Şi decât să mă prindeţi cu vreun bărbat…”, a punctat primarul.

“Acuma, ştiţi cum e… ne anchetează DNA-ul şi ne ascultă când luăm. Dacă luăm nu-i bine. Dacă dăm, iar nu este bine”, a mai adăugat Mazăre.

Robert Sorin Negoiţă, Nicolae Bănicioiu, Adrian Enache, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY), Răzvan Nicolescu (director general TVR 2) şi Ştefan Stănescu (producător de emisiuni TVR 2) sunt câteva dintre numele ce apar într-un rechizitoriu al DIICOT prin care patru persoane au fost trimise în judecată pentru trafic de persoane. În rechizitoriu apare şi numele “Mazăre”, fără a se preciza prenumele.

Cele mai citite

Modificări la recunoașterea cursurilor din străinătate

Ministerul Educației a lansat în dezbatere publică un proiect de ordin privind modul de echivalare a cursurilor efectuate în străinătate și lista persoanelor care...

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

Jungla urbană a primăriței Clotilde Armand. Defrișare nocturnă la comandă în zona Piața Domenii-Cașin (Video)

În zona centrală a Sectorul 1, condus încă de primărița USR, Clotilde Armand, mai exact la câțiva pași de Biserica Cașin, se „toaletează”...
Ultima oră
Pe aceeași temă