15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialPutin a demis 16 generali de la Ministerul de Interne, Ministerul Situațiilor...

Putin a demis 16 generali de la Ministerul de Interne, Ministerul Situațiilor de Urgență și de la Comitetul de Anchetă al Rusiei

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a schimbat din funcție 16 generali din cadrul Ministerului de Interne, Ministerului Situațiilor de Urgență și de la Comitetul de Anchetă al Rusiei.

Decretul președintelui Rusiei a fost publicat joi, informează site-ul deschide.md.

Printre cei demiși se numără șeful Departamentului MAI din Republica Karaciai-Cerchezia, Cazimir Botașiov, procurorul regiunii Iaroslavl, Iurii Verhovțev, precum și directorul Departamentului unităților anti-incendii și de salvare din cadrul EMERCOM (Ministerul Apărării Civile al Rusiei), Alexandr Agafonov.

În plus, directorul Departamentului politicii teritoriale a EMERCOM, Iuri Covalev, precum și șeful Direcției regionale EMERCOM din Republica Bureatia, Victor Mihailov, au fost nu doar eliberați din funcții, ci și trecuți în rezervă.

Potrivit decretului semnat de Vladimir Putin, în funcțiile de adjuncți ai șefului EMERCOM au fost numiți Vladlen Axionov și Pavel Barîșev.

În peninsula Crimeea – teritoriu al Ucrainei ocupat ilegal de Rusia, Kremlinul a numit drept procuror al Republicii Crimeea pe Oleg Camșilov.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...

CSA Steaua, campioană naţională la polo feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat din punct de vedere matematic al şaptelea său titlu de campioană naţională la polo pe apă feminin, după ce...

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă