12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialProtest al poliţiştilor comunitari din Galaţi, nemulţumiţi de concedieri

Protest al poliţiştilor comunitari din Galaţi, nemulţumiţi de concedieri

Aproximativ o sută de angajaţi ai Poliţiei Comunitare Galaţi au declanşat un protest spontan, luni dimineaţă, pichetând sediul instituţiei, nemulţumiţi că din peste 700 de salariaţi vor mai rămâne, în urma disponibilizărilor, circa 300, transmite corespondentul Mediafax.

Poliţiştii comunitari sunt nemulţumiţi că îşi vor pierde locurile de muncă, conform noii organigrame a instituţiei, care prevede reduceri de personal, a declarat Romică Gârneaţă, liderul Cartel Alfa Galaţi.

La Galaţi, din 720 poliţişti comunitari ar urma să fie concediaţi 420, conform noii organigrame.

De asemenea, ei cer demisia directorului instituţiei, reclamând mai multe nereguli.

Poliţiştii comunitari spun că directorul instituţiei, Cristian Gâscă, nu ar fi respectat criteriile de disponibilizare şi că impune tuturor angajaţilor să susţină un examen pentru a-şi putea păstra posturile.

Poliţiştii spun că nu sunt de acord cu acest lucru şi că este un abuz al directorului, cătruia îi cer demisia.

La ora transmiterii acestei ştiri, aproximativ 100 de poliţişti comunitari protestează în faţa sediului Poliţiei Comunitare din Galaţi, la faţa locului ajungând şi două echipaje de jandarmi care asigură ordinea.

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă