16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPronosticurile parlamentarilor pentru alegerile de duminică

Pronosticurile parlamentarilor pentru alegerile de duminică

Ca orice meci de fotbal pentru care se dau pronosticuri, nici algerile prezidenţiale nu duc lipsă de estimări în legătură scorul de duminică după confruntarea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta. Agenţia Mediafax a încercat să afle care sunt estimările parlamentarilor. Care dintre aceştia a fost mai aproape de rezultat se va afla afla după vot.

Cezar Preda (PDL): Cred că va câștiga Klaus Iohannis la o diferență de 100.000 de voturi. Va fi ca la alegerile trecute, când seara era un candidat și dimineața altul.

Florin Iordache (PSD): Va fi 54% cu 46% pentru Victor Ponta, pentru că la mine în județ (Olt – n.r.) toată lumea s-a convins de prestația lui Iohannis, care a demonstrat că nu poate fi mai mult decât primar.

Vasile Blaga (PDL): Sunt optimist, vom câștiga, nu am făcut niciodată pronosticuri, dar mă bazez pe mobilizarea extraordinară a oamenilor.

Mate Andras (UDMR): Eu cred că votul va fi destul de strâns, cu patru-cinci procente în plus va câștiga Victor Ponta.

Florin Geantă (PMP): Doi candidați slabi, probabil va fi la limită 51% cu 49% pentru Iohannis.

Niculae Mircovici (Minorități naționale): Undeva la 52 la 48, cu o diferență de patru-cinci procente, pentru Victor Ponta.

Cristian Preda (europarlamentar): 52 la 48 pentru Iohannis, cred că se va trezi lumea și vor veni în turul doi și cei care nu au venit în primul tur.

Vasile Nistor (PC): 55 la 45 pentru Ponta, structurile PSD sunt foarte bine organizate.

Cristina Pocora (PNL): Va fi foarte strâns, cu o difernță de până la trei procente va câștiga Klaus Iohannis.

Cele mai citite

Xavi se va întâlni cu Joan Laporta pentru discuții în ceea ce privește viitorul său la Barcelona

Antrenorul de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, și președintele Joan Laporta se vor întâlni pentru a discuta despre viitorul antrenorului la club. Se pare că...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...
Ultima oră
Pe aceeași temă