11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPromoţia lunii mai: ţiglele ceramice TONDACH® de dimensiuni mari

Promoţia lunii mai: ţiglele ceramice TONDACH® de dimensiuni mari

Ţiglele ceramice oferite de TONDACH România prezintă numeroase avantaje. Au o durată de viață de până la 100 de ani și beneficiază pe o garanție îndelungată  din partea producătorului. Izolează termic și fonic: fiind fabricate din argilă arsă, prezintă bune proprietăți termice. Deasemenea, aceste ţigle prezintă o mare flexibilitate: dacă doriți să transformați acoperișul într-un spațiu de locuit, însă bugetul inițial este insuficient pentru acest lucru, puteți realiza ulterior această modificare.

În luna mai pentru țiglele ceramice de dimensiuni mari Twist teracotta și Tango+ maro TONDACH România acordă o reducere începând cu 20%. Detaliile promoţiei:  www.tondach.ro sau la dealerii TONDACH România.

Soluțiile economice de la TONDACH®

Pentru proiectele de casă economice, o soluție propusă de Tondach România sunt țiglele XXL, de dimensiuni mari, care vin în întâmpinarea unor astfel de provocări: au un preț extrem de competitiv pe metru pătrat, consum redus de material lemnos pentru șarpantă, se manipulează și se montează cu ușurință.

O alegere care se potrivește ca o mănușă oricărui proiect de casă, inclusiv celor economice, este modelul Twist. „Raportul perfect dintre funcționalitate și design a făcut ca țigla economică Twist de format mare să devină una dintre opțiunile preferate ale românilor, mai ales că, prin gama de culori și forme, se poate adresa oricărui tip de client“, spun specialiştii Tondach România.

Cu dimensiuni de 30 x 50 cm, o greutate de 3,6 kg, necesitând astfel suprapuneri mai puține (doar 8,8 – 9,3 bucăți de țigle Twist sunt necesare pentru acoperirea unui metru pătrat de acoperiș), se pot face economii substanțiale de material, care pot depăși 25%. Disponibile și în culoarea antracit şi glazuri Amadeus, casele învelite cu țigle ceramice Twist se vor bucura de eleganță și vor avea personalitate.

O altă soluție economică o reprezintă țiglele ceramice Tango+, care prin eleganța și stilul impunător pot înnobila orice locuință. Suprafața este simplă și plăcută. La fel ca şi în cazul ţiglei Twist, Tango+ permite o distanță variabilă între șipci. Din acest motiv ambele tipuri de ţiglă sunt ideale pentru reconstrucția acoperișurilor vechi.

Dimensiunile, greutatea şi necesarul pe metru pătrat pentru Tango+ sunt identice ca la ţigla Twist: 30 x 50 cm, greutate  3,6 kg, 8,8 – 9,3 bucăți pe metru pătrat. Gama de culori este teracotta, antracit, maro şi glazuri Amadeus.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă