22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialProcesul lui Necolaiciuc: Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea DNA de...

Procesul lui Necolaiciuc: Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea DNA de strămutare a dosarului

Curtea de Apel Bucureşti a respins, joi, cererea DNA de strămutare a dosarului în care Mihai Necolaiciuc este judecat, alături de alte cinci persoane, printre care foşti directori ai companiei CFR, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, relatează Mediafax.

Decizia instanţei este definitivă, dosarul lui Mihai Necolaiciuc urmând să se judece în continuare la Judecătoria Sectorului 1.

Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 a stabilit următorul termen de judecată în acest dosar în 29 ianuarie.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut Curţii de Apel Bucureşti strămutarea dosarului în care Mihai Necolaiciuc este judecat pentru abuz în serviciu, după ce judecătorul i-a făcut reproşuri procurorului şi după ce un avocat a confundat prejudiciul cu creanţa, context în care s-a dispus o expertiză greşită.

Fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost achitat de instanţă în dosarul devalizării Companiei Căilor Ferate Române.

În acest caz, Mihai Necolaiciuc a fost judecat pentru deturnare de fonduri europene, contractate pentru reconstruirea infrastructurii căilor ferate afectate de inundaţiile din 2000 şi din anii anteriori.

Frauda de care este acuzat fostul director general al CFR se ridică la peste 2, 7 milioane de euro.

Cele mai citite

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...

Rusia – Ucraina, ziua 787: Peste 1.700 de localnici, nevoiți să se refugieze din Harkov

Ofensiva terestră rusă din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei a determinat evacuarea a 1775 de locuitori, a comunicat ast[zi în mediile sociale guvernatorul regiunii,...

Razie în portul Constanța. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei

La data de 10 mai, polițiștii din diverse structuri ale ordinei publice, rutiere și de siguranță a transporturilor au efectuat o acțiune de control...
Ultima oră
Pe aceeași temă