16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPro TV, amendat de CNA pentru difuzare de imagini cu Mihai Trăstariu...

Pro TV, amendat de CNA pentru difuzare de imagini cu Mihai Trăstariu în lenjerie intimă

Televiziunea Pro Tv a fost amendată, joi, cu suma de 10.000 de lei, după ce au difuzat imagini cu cântăreţul Mihai Trăistariu în lenjerie intimă şi au făcut comentarii cu tentă sexuală, în cadrul emisiunii “Vorbeşte lumea” din 24 iulie 2015, potrivit Mediafax.

Astfel, Consiliul Naţional al Audiovizaului (CNA) au aplicat sancţiunea la propunerea Monicăi Gubernat, pentru încălcarea articolului 39, alineatul 2 din Legea audiovizualului, potrivit căruia “Difuzarea în serviciile de televiziune şi de radiodifuziune a programelor care pot afecta dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor se poate face numai dacă, prin alegerea intervalului orar de difuzare, prin codare sau ca efect al altor sisteme de acces condiţionat, se asigură faptul că minorii din zona de transmisie, în situaţii normale, nu pot auzi sau vedea emisiunile respective”.

Sancțiunea a fost aplicată cu șapte voturi “pentru” (Monica Gubernat, Florin Gabrea, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu și Răsvan Popescu) și unul “împotrivă” (Radu Călin Cristea).

Radu Herjeu a spus că imaginile cu Mihai Trăistariu în lenjerie intimă au fost difuzate “în buclă” în respectiva emisiune.

Cele mai citite

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă