11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPrintul Harry - drumul maturizarii trece prin Irak

Printul Harry – drumul maturizarii trece prin Irak

Rebelul familiei regale britanice, printul Harry, este pe punctul sa se cuminteasca. El ar putea fi mobilizat pentru razboiul din Irak.
Conform Daily Mirror, printul Harry al Marii Britanii va activa ca soldat in Irak pana la sfarsitul acestei luni. Ministrul britanic al apararii, Des Browne, este asteptat sa anunte, pe 26 februarie, ca printul va fi trimis in nordul Irakului, in apropiere de Basra. Familia regala a refuzat sa comenteze aceasta stire, in timp ce Ministerul Apararii a calificat drept speculatie informatia, avand in vedere ca Marea Britanie intentioneaza sa reduca numarul soldatilor din Irak. Printul, in varsta de 22 de ani, a fost pregatit sa comande regimentul Blues and Royals, din care fac parte 11 soldati. Oricum, chiar daca ar putea fi trimis in Irak, membrul familiei regale va fi tinut departe de situatiile care i-ar pune viata in pericol.
La 16 ani a fost in centrul unui scandal legat de fumatul de canabis, in urma caruia printul Charles l-a trimis la dezintoxicare. In 2003 a absolvit prestigiosul colegiu Eton cu rezultate mediocre; Sarah Forsyth, profesoara la acest colegiu, a dezvaluit ca i-a dat lui Harry toate raspunsurile corecte pentru a obtine un A la examenul de arte plastice incat acesta sa poata intra la Academia Militara Sandhurst. Nici viata cazona nu-l cuminteste pe Harry, care mai trage chiulul de la cursuri si antrenamente, preferand compania femeilor frumoase si chefurile prelungite. Este fotografiat iesind dimineata cu Madonna dintr-un club, prietena sa, Chelsy Davy, se plange de desele lui infidelitati, presa surprinde relatia sa cu o femeie de 30 de ani cu doi copii. Exasperat la randu-i de insistentele presei, in octombrie 2004 bate un fotograf la iesirea dintr-un club. Scandalurile culmineaza cu momentul in care se imbraca in uniforma de nazist la un bal mascat, cu zvastiva pe bratul stang; scuzele au sters cu greu amploarea scandalului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă