15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialPrimarul Piedone ar putea ramane fara permis

Primarul Piedone ar putea ramane fara permis

Prefectul de Arges a cerut luni anularea permisului de conducere al primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, anunta Realitatea.net.

Permisul de conducere al lui C.P. Piedone este eliberat la toate categoriile: A, B, BE, C si CF, iar in dreptul localitatii unde a avut loc examinarea este trecut "Arges".
Democrat-liberalii sustin ca Piedone si-a facut mutatie in comuna Priboieni doar pentru o perioada de o luna, suficienta pentru a obtine un permis de conducere la toate categoriile posibile.

Toate examenele sunt promovate in aceeasi zi: 22 octombrie 2007, iar in dreptul localitatii unde a avut loc examinarea este trecut judetul Arges.

 

"Din cercetarile noastre rezulta ca Popescu Cristian Victor Piedone  primarul sectorului 4 al Capitalei, a obtinut viza de flotant in data de 27 septembrie 2007, figurand ca ar fi stat la cetateanul Constantin Grigoroiu, dar din informatiile noastre lucrul acesta nu s-a intamplat, iar la putin timp dupa obtinerea vizei, in data de 19 octombrie 2007, a sustinut examen pentru obtinerea permisului de conducere la toate categoriile, examen pe care l-a promovat. Astazi (n.r. – luni) am semnat alte opt ordine de suspendare, astfel incat, in acest moment, exista 329 de permise suspendate, iar la Politia Arges au fost depuse 57 de carnete de conducere pe care noi le suspectam ca ar fi fost obtinute in mod fraudulos", a declarat prefectul Marcel Proca, citat de Mediafax.

Acesta a precizat ca, in cursul zilei de luni, Prefectura va trimite instiintarea catre primarul sectorului 4 potrivit careia acesta trebuie sa depuna permisul de conducere in termen de cinci zile de la data primirii documentului respectiv.

Potrivit aceleiasi surse, din cele 57 de persoane care au depus deja carnetele de conducere, 37 sunt din Arges, iar 20 din alte judete. Din cei 57, 45 au depus contestatii care vor fi solutionate conform legii in termen de 30 de zile.

Primele infatisari in procesele pentru anularea permiselor de conducere despre care exista suspiciuni ca au fost obtinute in mod fraudulos au avut loc la Judecatoria Pitesti la inceputul lunii mai.

Potrivit reprezentantilor Judecatoriei Pitesti, pana la ora actuala, nu a fost solutionat niciun dosar avand ca obiect anularea unor permise suspectate ca ar fi fost obtinute in mod fraudulos.

Anchetatorii au trimis in judecata 28 de persoane in legatura cu fraudarea examenelor pentru obtinerea permisului de conducere la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule (SPCRPCIV) din Arges. Printre cei 28 de acuzati, zece sunt politisti, printre acestia figurand si seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Arges, comisarul sef Gheorghe Codrut Vlasceanu.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Start la GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa!. PROGRAMUL COMPLET

Astăzi începe GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, ce revoluționează cultura barbeque din România! Peste 50.000 de participanți sunt așteptați pe...

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă