25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialPrimăria Capitalei vrea să investească într-un sistem de vot electronic pentru consilieri...

Primăria Capitalei vrea să investească într-un sistem de vot electronic pentru consilieri general

Un sistem de informare şi vot electronic pentru şedinţele consilierilor generali, în valoare de aproape 150.000 de euro. Este ivestiţia pşe care vrea s-o facă Primăria Capitalei în perioada următoare. Sistemul ar trebui să conţină posibilitatea identificării fiecărui consilier, atât prin amprentare, cât şi cu ajutorul unui card individual şi trebuie să le permită consilierilor să-şi exprime opţiune de vot direct de la console.

Valoarea estimată a contractului este de 656.641 de lei (aproximativ 149.239,59 de euro) fără TVA, se precizează într-un anunţ, pe www.e-licitatie.ro, informează Mediafax.ro.

Sistemul ar putea să fie funcţional în 37 de luni de la data atribuirii contractului.

Acest sistem ar trebui să asigure sonorizarea sălii, înregistrarea video a şedinţelor şi afişarea video a rezultatelor de vot, dar şi prezentarea agendei şi a documentaţiilor aferente proiectelor de hotărâre, prin terminale mobile.

Contractul va fi atribuit firmei care va oferi preţul cel mai scăzut, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 20 noiembrie, ora 10.00.

Licitaţia va fi organizată la sediul Primăriei Capitalei, ofertele primite urmând să fie deschise în 20 noiembrie, la ora 12.00.

Cele mai citite

Daniel Niculae se desparte de Rapid. “Contractul lui nu va mai fi prelungit”

Contractul lui Daniel Niculae la Rapid nu va fi prelungit, anunță Victor Angelescu, acționar minoritar al clubului din Giulești. "Daniel Niculae este preşedintele clubului până...

Gazprom, pe pierdere, după 25 de ani

Guvernul de la Moscova a dat instrucţiuni Gazprom să nu plătească dividende pentru 2023, conform unui decret publicat pe site-ul companiei de stat, care...

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...
Ultima oră
Pe aceeași temă