30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialPrimar american, arestat pentru o "găinărie"

Primar american, arestat pentru o “găinărie”

Primarul unei localităţi aflate în apropiere de Los Angeles, în statul american California, a fost arestat după ce a furat poşeta unei femei, transmite Hotnews.

Albert Y.M. Huang este acuzat că, după jaf, a plecat “într-o cursă nebună” pe străzile oraşului, în timp ce femeia era agăţată de autovehiculul SUV condus de primar.

Locotenentul Ariel Duran de la poliţia din San Gabriel, a afirmat că Huang (35 de ani) este anchetat pentru agresiune, jaf şi lovire, în urma incidentului petrecut vineri dimineaţă.

Ofiţerul a afirmat că primarul şi femeia se certau din cauza banilor într-o parcare din oraş, moment în care edilul a luat poşeta femeii şi a intrat în maşină.

Femeia a încercat să-şi recupereze poşeta prin fereastra din dreapta faţă a maşinii, însa Huang a accelerat, mergând cu peste 70 km/h mai multe sute de metri.

Poliţia nu a precizat dacă femeia şi primarul se cunoşteau.

Nu se ştie încă dacă femeia a fost rănită în urma incidentului.

Cele mai citite

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele lui Șoigu și Gerasimov

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării al Rusiei și șeful său de stat major militar,...

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...
Ultima oră
Pe aceeași temă