10.2 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSpecialPrima reacție a lui Ponta, după operație. Premierul confirmă că nu este...

Prima reacție a lui Ponta, după operație. Premierul confirmă că nu este în țară

Premierul Victor Ponta a confirmat, marți dimineață, pe Facebook, că nu este în țară, după ce surse citate de România Liberă au arătat, luni, că primul ministru va efectua o operație de ligament la o clinică din Turcia, care aparține familiei președintelui Erdogan. 

Operația la care a fost supus premierul nu este o intervenție complicată, potrivit medicilor citați de România Liberă, care ar fi putut fi realizată și în România. 

Citește și: Surse: Premierul Ponta s-a internat la o clinică a familiei Erdogan

Primul ministru a precizat că operația de ligament a fost mai complicată decât anticipase, dar este încrezător că până în decembrie va putea face sport din nou.

Totodată, primul ministru a subliniat că are toată încrederea în medicii români și a ținut să-i mulțumească doctorului Ionuț Codorean, care a fost alături de el în timpul operației.

Ponta a transmis un mesaj și celor care s-au ”bucurat” de necazul lui, subliniind că se va întoarce mai sănătos și mai puternic. 

Citește și: Şedinţa de Guvern de azi a fost ANULATĂ

”Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine – operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou. Mulțumiri speciale Doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români – aici însă am ceva ce era imposibil acasă – LINIȘTE și ODIHNĂ)! Vreau să-i asigur și pe cei care “se bucură” de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!”, a scris premierul pe Facebook. 

Citește și: Victor Ponta, la spital. Premierul ar putea suferi o intervenție chirurgicală

Victor Ponta s-a accidentat în urma unui meci de baschet, accident care i-a afectat ligamentul și meniscul genunchiului stâng. 

 

Cele mai citite

Descoperă noul magazin online vlmshop.ro pentru Soluții profesionale de ambalare

Suntem încântați să anunțăm lansarea noului nostru magazin online https://vlmshop.ro dedicat produselor de la firma VLM Poliplast. Această inițiativă reprezintă o oportunitate pentru a...
00:01:07

Șeful ONU: Consiliul de Securitate subminat de blocajul din Gaza și Ucraina

Șeful Națiunilor Unite, Antonio Guterres, a deplâns luni (26 februarie) modul în care Consiliul de Securitate al ONU nu a reușit să reacționeze în...

Nae Caranfil, regizorul:”Nici la Hollywood nu prea mai sunt bani”

La Dialogurile Puterii, un invitat special, regizorul Nae Caranfil, cu modestia creatorului, vorbește despre filme, despre trecutul și viitorul cinematografiei, dar și despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă