16.3 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăSpecialPreşedintele Traian Băsescu îl primeşte pe prinţul Charles la Cotroceni la ora...

Preşedintele Traian Băsescu îl primeşte pe prinţul Charles la Cotroceni la ora 15:00

Preşedintele Traian Băsescu îl primeşte pe prinţul Charles al Marii Britanii luni, la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale remis România liberă.

“Vizita în România a Alteţei Sale Regale Charles, Prinţ de Wales: ora 15.00, Palatul Cotroceni, Holul de Onoare – sosire şi fotografie oficială; ora 15.05, Palatul Cotroceni, Salonul Ambasadorilor – convorbiri cu participarea membrilor celor două delegaţii”, se arată în documentul citat.

Citeşte şi Prinţul Charles, în vizită la Cotroceni

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei Marii Britanii, a sosit în România joi. A vizitat Târgu Mureş, de unde s-a deplasat la Micloşoara, în Covasna. El a înnoptat, vineri, la una dintre proprietăţile lui din Valea Zălanului, din comuna Malnaş, judeţul Covasna.

Prinţul Charles are patru case în satul covăsnean Valea Zălanului, ultima cumpărată în primăvara acestui an, potrivit primarului din comuna Malnaş, Kasleder Jozsef.

Moştenitorul coroanei Marii Britanii a fost în Transilvania de mai multe ori, în ultimii ani, în vizite private, în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov.

Citeşte şi Printul Charles a discutat cu autoritatile muresene despre protejarea patrimoniului din Transilvania

Ultima vizită a Prinţului Charles în România a avut loc în iunie anul trecut, când a mers în localităţile Apold, Daia şi Saschiz. La Saschiz, moştenitorul coroanei britanice a mers la un punct de procesare legume – fructe, iar în localitatea Daia a vizitat o plantaţie de flori a unei fundaţii specializate în biodiversitate.

Tot atunci, Prinţul Charles a avut o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.

Cele mai citite

Dacă nu a mers cu Sistemul Patriot, Iohannis poate încerca la Biden cu patrioți Fierbinți

Ilustrație: Marian Avramescu Sistemul Patriot din România nu pare să ia direcția Ucrainei, dar, chiar și în situația aceasta, tot președintele Klaus Werner Iohannis...

Se redeschide circulația pe Transalpina. Anunțul directorului general al CNAIR

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat că circulația rutieră pe Transalpina se va redeschide începând...
Ultima oră
Pe aceeași temă