26.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSportTenisIrina Begu, în turul al treilea la Roland Garros

Irina Begu, în turul al treilea la Roland Garros

Irina Begu s-a calificat în runda a treia a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a învins-o în două pe cehoaica Linda Noskova, cu 6-4, 6-1.

Irina Begu (33 ani, 127 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 15 minute. Dacă raportul mingilor direct câştigătoare a fost destul de echilibrat (22 Begu şi 19 Noskova), cehoaica a făcut net mai multe erori neforţate, 31-11.

Noskova (19 ani, 29 WTA) a învins-o pe Begu cu 7-6 (9/7), 6-1 în primul tur la Indian Wells, anul trecut, la singura sa confruntare anterioară.

După acest succes, Begu şi-a asigurat un cec de 158.000 de euro şi 130 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi Varvara Gracheva (Franţa) sau Bernarda Pera (SUA).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă