25.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Președintele FR Tenis merge pe mâna Simonei Halep. Care este unicul adversar al româncei în meciul cu Șarapova

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a spus, înainte meciului dintre Simona Halep și Maria Șarapova, de la Turneul Campioanelor, că românca va avea o șansă mare la victorie și că singura sa adversară este ea însăși, potrivit Mediafax.

„În primul joc a fost impresionantă. Aşa cum anticipam, are un obiectiv foarte clar, foarte îndrăzneţ şi acoperitor cu argumente. Are o determinare ieşită din comun, o ambiţie, şi practică tenisul cel mai important şi frumos astăzi. Cu Şarapova cred că va câştiga. Este Turneul Campionalelor, la care sunt prezente cele mai bune opt jucătoare, exceptând-o pe Williams, care nu a vrut să participe. Toate au avut un parcurs deosebit, toate sunt într-o formă deosebită, sunt capabile de surprize, dar am totală încredere în Simona Halep, în capacităţile ei, şi în dorinţa de a ne face pe toţi fericiţi. Cred că adversarul cel mai periculos pentru ea este chiar Simona”, a declarat Cosac, la Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport, unde a participat la redeschiderea Laboratorului de Tehnologia Performanţei Sportive.

Urmărește aici LIVE TEXT Simona Halep – Maria Șarapova: marți, la Turneul Campioanelor Singapore 2015

Simona Halep, principala favorită a Turneului Campioanelor de la Singapore, o va întâlni marţi, de la ora 13.30, pe rusoaica Maria Şarapova, cap de serie numărul 3.

În prima etapă a Grupei Roşii, Halep a învins-o pe Flavia Pennetta, scor 6-0, 6-3, iar Şarapova a trecut de Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 6-3, 6-4.

Ultima oră
Pe aceeași temă