11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPrahova: Doi morţi şi mai mulţi răniţi după ce un microbuz a...

Prahova: Doi morţi şi mai mulţi răniţi după ce un microbuz a fost lovit de un autoturism pe DN1

UPDATE: Două persoane aflate în autoturismul implicat în accidentul petrecut pe DN1, în dreptul localităţii prahovene Nistoreşti, care a intrat într-un microbuz în care se aflau 16 pasageri, şi-au pierdut viaţa, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Daniel Radu, potrivit Mediafax.


Mai multe persoane au fost rănite, luni după-amiază, după ce un microbuz în care se aflau 16 pasageri a fost lovit de un autoturism pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, circulaţia desfăşurându-se cu dificultate, sensul de urcare către munte fiind complet blocat, potrivit Mediafax.

 

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, în microbuzul de persoane se aflau 16 pasageri, iar în autoturism erau două persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primele informaţii primite de la locul acidentului indică faptul că cele două persoane aflate în autoturism ar fi murit, la ora transmiterii acestei ştiri echipajele de descarcerare lucrând pentru soaterea acestora dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se ştie care este starea celor 16 pasageri din microbuz.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că de vină pentru producerea accidentului ar fi şoferul autoturismului, care a intrat pe contrasens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Marina Dinu, cinci dintre pasagerii microbuzului ar fi răniţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, sensul de mers Ploieşti – Braşov al DN 1 este complet blocat în zona localităţii prahovene Nistoreşti, unde s-a produs accidentul, astfel că circulaţia se desfăşoară pe sensul de mers rămas liber.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă