20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPostas jefuit de 40.000 lei, bani de pensii

Postas jefuit de 40.000 lei, bani de pensii

Un postas a reclamat la Politie ca a fost batut, vineri dimineata, in curtea unui imobil din municipiul Arad, iar agresorul a fugit cu geanta de serviciu a acestuia, in care postasul sustine ca mai avea aproximativ 40.000 de lei, transmite Mediafax.

Postasul, in varsta de 40 de ani, le-a declarat politistilor ca impartea pensiile, iar in curtea unui imobil a fost atacat de un barbat care l-a lovit cu pumnul in fata si i-a smuls de pe umar geanta de serviciu in care mai avea circa 40.000 de lei.

Potrivit reprezentantilor Politiei Arad, victima spune ca a incercat sa fuga dupa agresor, insa nu l-a ajuns din urma.

Postasul a solicitat o ambulanta la locul incidentului, iar medicii i-au oferit ingrijiri medicale, curatandu-i rana de la buza.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, un tanar de 25 de ani, martor al incidentului, s-a prezentat la Politie pentru a da declaratii. Conform relatarilor acestuia, agresorul ar fi un tanar pe care martorul respectiv l-a urmarit cateva sute de metri pe strazile din Arad si l-a prins, dar i-a scapat pentru ca atacatorul i-a pulverizat spray lacrimogen in fata.

Conform surselor citate, cand a pornit in urmarirea agresorului martorul incidentului si-a luat din masina personala un baston pe care l-a aruncat dupa atacator si l-a lovit, barbatul cazand. Martorul sustine ca l-a ajuns din urma pe agresor si a incercat sa il imobilizeze pe un trotuar, moment in care acesta i-a pulverizat in ochi spray lacrimogen si astfel barbatul a scapat.

La ora transmiterii acestei stiri, postasul se afla la sediul Politiei Arad, pentru a oferi anchetatorilor informatii despre incident, iar politistii iau declaratii si martorului, pentru a realiza, pe baza informatiilor oferite de cei doi, portretul robot al agresorului.

Cele mai citite

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă