19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialPolițiștii din Buzău au efectuat, miercuri, mai multe percheziţii la persoane bănuite...

Polițiștii din Buzău au efectuat, miercuri, mai multe percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune cu credite bancare

Mai multe percheziții au avut loc, miercuri dimineaţă, în Buzău, Râmnicu Sărat şi Grebănu, la persoane bănuite că au luat credite de la aceeaşi bancă, prezentând acte false. Un număr de 32 de persoane vor fi audiate în acest caz, potrivit Mediafax.

Peste 40 de poliţişti din Buzău fac 12 percheziţii domiciliare în Buzău, Râmnicu Sărat şi Grebănu, fiind vizate persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune.

În perioada 2016 – 2017, 32 de persoane au solicitat şi obţinut credite de la o instituţie bancară, prin întocmirea în fals şi utilizarea de documente false, fără ca ulterior să mai achite sumele de bani contractate.

Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Râmnicu Sărat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Vor fi puse în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Râmnicu Sărat, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Cele mai citite

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...

VIDEO. Flacăra olimpică a ajuns pe mare în Franța

Flacăra olimpică a ajuns astăzi, la bordul velierului cu trei catarge Belem, în largul coastei Marsiliei, unde va debarca în cursul serii, aşteptată de...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...
Ultima oră
Pe aceeași temă